Επίθεση των Ιρανών στη σύντροφο του Κριστιάνο για τις... καμπύλες της

Χεορχίνα Ροντρίγκες & Κριστιάνο Ρονάλντο

i

IG:georginagio

Επίθεση των Ιρανών στη σύντροφο του Κριστιάνο για τις... καμπύλες της

Sportal newsroom 08:31 - 18.02.2024

Ιρανική εφημερίδα έκανε θέμα για τα 39α γενέθλια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε μαζί με τα παιδιά του και την Χεορχίνα Ροντρίγκες τα 39α γενέθλιά του. Το ζευγάρι ανέβασε στα social media μια οικογενειακή φωτογραφία πίσω από το πάρτι. Οπως ήταν λογικό η φωτογραφία έπαιξε σε όλα τα media του κόσμου και η ιρανική εφημερίδα, «Hamshahri», επειδή ο Πορτογάλος αστέρα πουλάει πολύ στη χώρα, αποφάσισε να κάνει θέμα τα γενέθλια.

Η εν λόγω εφημερίδες δημοσίευσε την σχετική φωτογραφία από τα γενέθλια του «CR7» με μία διαφορά, καθώς κάτι έλειπε. Οι πλούσιες καμπύλες της Χεορχίνα Ροντρίγκες. Η «καυτή» σύντροφος του άλλοτε αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στην μια άκρη της φωτογραφίας και έτσι φάνηκε ξεκάθαρα τι είχαν κάνει οι Ιρανοί.

Συγκεκριμένα, με ένα αποτυχημένο... μοντάζ αποφάσισαν να «κόψουν» τις καμπύλες της γιατί αλλιώς η φωτογραφία δεν θα μπορούσε να δημοσιευτεί σε ένα κράτος όπως είναι το Ιράν. Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral και ξέσπασε... θύελλα κατά του Ιράν στα social media.

«Αυτό είναι ενα παράδειγμα για το πόσο άρρωστοι είναι οι ισλαμιστές όταν πρόκειται για το γυναικείο σώμα», έγραψε ένας χρήστης στo Twitter.