Ασταμάτητος Κριστιάνο στα 39 του: Σκόραρε ξανά και χάρισε στην Αλ Νασρ τη νίκη (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ασταμάτητος Κριστιάνο στα 39 του: Σκόραρε ξανά και χάρισε στην Αλ Νασρ τη νίκη (vid)

Κώστας Τόπας 08:16 - 18.02.2024

Στα 39 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται ακάθεκτος. Αυτή τη φορά φορά δίχτυα απέναντι στην Αλ Φατέχ και έδωσε στην Αλ Νασρ τη νίκη με 2-1.

Ένα νέο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε την Αλ Νασρ στη νίκη επί της Αλ Φατέχ (2-1), που την τοποθετεί στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Αλ Χιλάλ, που αγωνίζεται την Κυριακή με την Αλ Ραέντ (18/02, 16:00).

Ο Κριστιάνο δεν άργησε να βρει δίχτυα, καθώς με την συμπλήρωση 15 λεπτών στο ματς, έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Επειτα από πάσα Σουλτάν Αλ Γκάναμ o «CR7» με κοντινό δυνατό σου έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Πλέον, έχει 21 γκολ σε 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που παίχτηκαν. Τριάντα επτά σε ισάριθμους αγώνες στο άθροισμα όλων των διοργανώσεων.

Η Αλ Φατέχ ισοφάρισε 12 λεπτά αργότερα, όταν ο Σαλέμ Αλ Ναϊντί βρήκε τον στόχο, αλλά η Αλ Νασρ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να βρει και δεύτερη φορά δίχτυα χάρη στο γκολ του Οτάβιο στο 72' ημίχρονο. Αυτό ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει μια νίκη που μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Αλ Χιλάλ στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Κριστιάνο έχει προσαρμοστεί στη ζωή στη Σαουδική Αραβία. «Αλλη μία νίκη, άλλο ένα γκολ. Συνεχίζουμε, Αλ Νασρ», ήταν τα λόγια με τα οποία ο Πορτογάλος επιθετικός εξέφρασε την ευτυχία του στο τέλος του αγώνα. 

Ο Πορτογάλος έχει πετύχει 875 επίσημα γκολ, ενώ τελείωσε το 2023 ως πρώτος σκόρερ μπροστά από τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ αλλά θέλει περισσότερα. Έχει τοποθετηθεί ως ο πρώτος σκόρερ στη Σαουδική Αραβία με 21 γκολ, ενώ ο πρώην παίκτης της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 17 γκολ.