Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε και έδειξε τα αυτιά του σε... σχεδόν άδειο γήπεδο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε και έδειξε τα αυτιά του σε... σχεδόν άδειο γήπεδο

Δημήτρης Χούπης 16:51 - 15.02.2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε το πρώτο γκολ της σεζόν για τη Αλ Νασρ και αφού πανηγύρισε με έναν νέο τρόπο στη συνέχεια έδειξε τα αυτιά του στο σχεδόν άδειο γήπεδο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σταματάει να σκοράρει ακόμα και στα 39 του. Ο Πορτογάλος σταρ πέτυχε το πρώτο γκολ της Αλ Νασρ για το 2024 και το πανηγύρισε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η ομάδα του πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν με την Αλ Φαϊχά από τη Σαουδική Αραβία για τη φάση των «16» του Champions League Ασίας, με την πρώτη να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 81ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπρόζοβιτς, με τον Πορτογάλο να πανηγυρίζει με μία διαφορετική παραλλαγή του Siu. Ωστόσο μετά έδειξε τα αυτιά του στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι ήταν ελάχιστοι. 

Συγκεκριμένα το γήπεδο της Αλ Φαϊχά έχει χωρητικότητα 44.500 θεατών και στο παιχνίδι ήταν μόνο 3.111, δηλαδή μόλις το 6%. Ο μέσος όρος μάλιστα των αγώνων του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας δεν ξεπερνάει τις 9.000, με το ρεκόρ για τη φετινή σεζόν με τη μεγαλύτερη προσέλευση να το έχει η Αλ Χιλάλ. Η ομάδα του Μίτροβιτς, του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και των υπολοίπων αστέρων στο παιχνίδι με την Αλ Φαϊχά είχε 59.600 θεατές.