Οι Σαουδάραβες «τρόλαραν» τον Μέσι και τού έδειχναν με τα δάχτυλα τα έξι γκολ της Αλ Νασρ (vid)

Λιονέλ Μέσι

Οι Σαουδάραβες «τρόλαραν» τον Μέσι και τού έδειχναν με τα δάχτυλα τα έξι γκολ της Αλ Νασρ (vid)

Κώστας Τόπας 08:11 - 02.02.2024

Τη στιγμή που μπήκε στο ματς, οι Σαουδάραβες «τρόλαραν» τον Λιονέλ Μέσι δείχνοντας με τα δάχτυλα τα έξι γκολ που δέχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι από την Αλ Νασρ.

Ο αγώνας, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (01/02), είχε σκοπό να δει τον Κριστιάνο Ρονάλντο της Αλ Νασρ να έρχεται αντιμέτωπος με τον Λιονέλ Μέσι της Ίντερ Μαϊάμι για μια πιθανή τελευταία φορά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όμως, μια μέρα πριν το παιχνίδι, ανακοινώθηκε ότι ο Πορτογάλος αποκλείστηκε από την αποστολή, λόγω τραυματισμού.

Υπήρχαν ελπίδες ότι ο «CR7» θα επέστρεφε εγκαίρως για τον αγώνα, αλλά ο προπονητής Λουίς Κάστρο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται ακόμα στο τελευταίο μέρος της ανάρρωσής του για να ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα. Ως αποτέλεσμα, ο Κριστιάνο έπρεπε να παρακολουθεί από τις εξέδρες καθώς η Αλ Νασρ διέσυρε την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι με 6-0.

Ομως ο Αργεντινός αστέρας πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα λίγο πριν το φινάλε. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής υπέφερε από ενόχληση μετά από έναν πρόσφατο τραυματισμό, αλλά τελικά πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει την ομάδα του. 

Ο Μέσι ήταν εμφανώς ξενερωμένος με την τροπή που πήρε η φιλική αναμέτρηση και είχε να αντιμετωπίσει και τους Σαουδάραβες που έδειχναν με τα δάχτυλά τους το σκορ της αναμέτρησης...