Η Αλ Νασρ διέλυσε την Ίντερ Μαϊάμι με 6-0 χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Αλ Νασρ διέλυσε την Ίντερ Μαϊάμι με 6-0 χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Παναγιώτης Κατσαφάδος 22:54 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 01.02.2024

Μπορεί ο Ρονάλντο να μην αγωνίστηκε ωστόσο η ομάδα του έβαλε 6 γκολ σε αυτή του Λέο Μέσι, ο οποίος παρότι είχε ενοχλήσεις αγωνίστηκε λίγα λεπτά στο τέλος.

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός κόσμος περίμενε την τελευταία μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο Πορτογάλος έμεινε στην κερκίδα λόγω τραυματισμού και ο Αργεντινός αγωνίστηκε για δέκα λεπτά στο φινάλε.

Μπορεί ο ένας αστέρας να μην αγωνίστηκε και ο άλλος να έπαιξε λίγα λεπτά ωστόσο ο αγώνας ήταν απολαυστικός με την Αλ Νασρ να κερδίζει την Ίντερ Μαϊάμι με 6-0!

Αναπάντεχο ξεκίνημα στην αναμέτρηση, με την Αλ Νασρ να σκοράρει στο 3ο λεπτό όταν ο Μπρόζοβιτς βρήκε τον Οτάβιο ο οποίος με υπέροχο σουτ άνοιξε το σκορ για την αραβική ομάδα. Μετά από αυτό το γκολ, οι παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο με τον Ταλίσκα να σκοράρει στο 10’ έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Το highlight της αναμέτρησης ανήκει στον Λαπόρτ, ο οποίος πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ πίσω από το κέντρο με εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο μέρος η Αλ Νασρ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Ο Ταλίσκα με πέναλτι στο 51’ σκόραρε ξανά και έκανε το 4-0, με τον Μαράν στο 58’ να ανεβάζει και άλλο τον δείκτη του σκορ. Ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Ταλίσκα, στο 73’ πέτυχε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (6-0).

Στο 83’ πέρασε αλλαγή ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος παρά τις ενοχλήσεις που είχε αποφάσισε να αγωνιστεί.