Εκτός και ο Μέσι από το ραντεβού των σούπερσταρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Εκτός και ο Μέσι από το ραντεβού των σούπερσταρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Αλ Νασρ αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα την Ίντερ Μαϊάμι, ωστόσο ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν θα παρακολουθήσει άλλη μία μονομαχία ανάμεσα σε Ρονάλντο και Μέσι αφού και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Η Αλ Νασρ αντιμετωπίζει την Ίντερ Μαϊάμι σε φιλικό αγώνα για το Riyadh Preseason Cup. Όπως αναμενόταν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα τεθεί αντίπαλος του Λιονέλ Μέσι στον φιλικό αγώνα. Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από πρόβλημα στη γάμπα και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της αραβικής ομάδας.

Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση είναι και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ενώ αναμενόταν να αγωνιστεί δεν βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Ίντερ Μαϊάμι ούτε και στον πάγκο της ομάδας καθώς έχει διάστρεμμα.

Οι μονομαχίες τους αναμφίβολα έχουν λείψει. Ο Αργεντινός σταρ αγωνίζεται πλέον στο MLS και έχει δημιουργήσει την «παροικία» της Μπαρτσελόνα στην Ίντερ Μαϊάμι, μαζί με τους Λουίς Σουάρεζ, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς. Από την άλλη, ο Πορτογάλος επέλεξε την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας, εντάχθηκε στην Αλ Νασρ και γράφει τα «τελευταία κεφάλαια» της καριέρας του εκεί.

Η ανακοίνωση του φιλικού ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενθουσίασε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη που περίμενε πως και πως την συνάντηση των δύο μεγάλων σταρ. Συγκεκριμένα, η Ίντερ Μαϊάμι είχε ανακοινώσει πως στα πλαίσια του τουρ της στην Σαουδική Αραβία, θα αντιμετώπιζε την Αλ Νασρ την 1η Φεβρουαρίου.

«Ο Ρονάλντο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής του. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει, αλλά από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει» δήλωσε ο προπονητής του, Λουίς Κάστρο.

Μία χαρτοπετσέτα αξίας 350.000 ευρώ με την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι
REST OF THE WORLD

09:58 - 01.02.2024

Μία χαρτοπετσέτα αξίας 350.000 ευρώ με την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν ο Λίονελ Μέσι υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την Μπαρτελόνα. Λίγοι γνωρίζουν ότι η πρώτη συμφωνία του Αργεντινού παίκτη με τους «μπλαουγκράνα» έγινε σε μία χαρτοπετσέτα, η οποία μάλιστα βγαίνει σε δημοπρασία έπειτα από τόσο καιρό!