ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ γκολ πίσω από τη σέντρα του Λαπόρτ - Τρελάθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ γκολ πίσω από τη σέντρα του Λαπόρτ - Τρελάθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 20:38 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 01.02.2024

Ένα απίθανο γκολ πίσω από τη σέντρα σημείωσε ο Λαπόρτ της Αλ Νασρ κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι.

Απίστευτος ο Εμερίκ Λαπόρτ.

Ο 30χρονος Ισπανός (με ρίζες κι από τη Γαλλία) αμυντικός της Αλ Νασρ, ο οποίος έχει παίξει και στη Μάντσεστερ Σίτι, πέτυχε ένα τρομερό γκολ στο φιλικό με την Ίντερ Μαϊάμι για τον θεσμό «Riyadh Season». 

Στο φιλικό ματς, λοιπόν, με την ομάδα του MLS που δεν έχει στις τάξεις της τον τραυματία Λιονέλ Μέσι, αλλά έχει τους Σουάρες, Μπουσκέτς, Ζόρντι Άλμπα, εκτέλεσε με το αριστερό από τα 60 μέτρα και κρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 3-0 μόλις στο 12'!

Το σκορ άνοιξε ο Οτάβιο στο 4' και ο Ταλίσκα στο 10' σημείωσε το 2-0. Οι Σαουδάραβες, να θυμίσουμε ότι έχουν εκτός λόγω τραυματισμού τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι έτσι οι θεατές στο κατάμεστο στάδιο, δεν βλέπουν τη σύγκρουση των δύο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

Εκτός και ο Μέσι από το ραντεβού των σούπερσταρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
REST OF THE WORLD

19:41 - 01.02.2024

Εκτός και ο Μέσι από το ραντεβού των σούπερσταρ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Αλ Νασρ αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα την Ίντερ Μαϊάμι, ωστόσο ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν θα παρακολουθήσει άλλη μία μονομαχία ανάμεσα σε Ρονάλντο και Μέσι αφού και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Δείτε την αδιανότητη γκολάρα του Λαπόρτ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρακολουθεί τον φιλικό αγώνα από τα επίσημα και στο απίθανο γκολ του Λαπόρτ, τινάχθηκε από τη θέση του πανηγυρίζοντας το γκολ του συμπαίκτη του κόντρα στην ομάδα του Μέσι

Δείτε την αντίδραση του Πορτογάλου σούπερ σταρ