Το χαμόγελο του Ρονάλντο και η απόγνωση του Μέσι μετά το 3-0 της Αλ Νασρ (vid)

Μέσι και Ρονάλντο

i

© PrtScr

Το χαμόγελο του Ρονάλντο και η απόγνωση του Μέσι μετά το 3-0 της Αλ Νασρ (vid)

Πάνος Κορομηλάς 21:16 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 01.02.2024

Αντίθετα συναισθήματα για Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το εντυπωσιακό γκολ του Λαπόρτ. Χαμογελούσε ο Πορτογάλος, απογοητευμένος ο Αργεντινός.

Φρένο μπήκε στην πολυσυζητημένη μονομαχία του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο σταρ δεν θα παίξουν στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Νασρ, προκαλώντας απογοήτευση στο κοινό που περίμενε πως και πως την κόντρα τους.

Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη γάμπα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, ενώ ο Αργεντινός έχει πάθει διάστρεμμα και απουσιάζει επίσης από την αναμέτρηση.

Και οι δύο πάντως δείχνουν να μην έχουν χάσει το κέφι τους, απολαμβάνοντας το ματς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην κερκίδα, ενώ ο Μέσι κάθεται στον πάγκο της ομάδας του. Η Αλ Νασρ κάνει περίπατο στο πρώτο μέρος και προηγείται με 3-0 από τα πρώτα 15 λεπτά. Ο Οτάβιο άνοιξε το σκορ, ο Ταλίσκα πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 10' και ο Λαπόρτ πέτυχε ένα ασύλληπτο τέρμα πίσω από το κέντρο για να διαμορφώσει το 3-0. 

Μάλιστα, το γκολ του Λαπόρτ προκάλεσε τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Ρονάλντο, που σήκωσε τα χέρια και αποθέωσε τον συμπαίκτη του. Αντίθετα, ο Λιονέλ Μέσι έμοιαζε εμφανώς απογοητευμένος.

Δείτε την αντίδραση του Ρονάλντο μετά το γκολ του Λαπόρτ: