Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει μαύρα τα νύχια των ποδιών του

Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει μαύρα τα νύχια των ποδιών του

Κώστας Τόπας 09:39 - 24.02.2024

Οι θαυμαστές παρατήρησαν το χρώμα των νυχιών των ποδιών του Κριστιάνο Ρονάλντο σε μια νέα ανάρτηση στα social media, αλλά υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος γι' αυτό.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε μια φωτογραφία του και του 13χρονου γιου του Κριστιάνο Τζούνιορ να επιδεικνύουν τη σωματική διάπλασή τους μετά από μια προπόνηση στο γυμναστήριο. Η ανάρτηση στο Instagram συγκέντρωσε περισσότερα από 15 εκατομμύρια likes, αλλά όχι για πρώτη φορά, πολλοί άνθρωποι παρατήρησαν ότι ο Πορτογάλος είχε βάψει μαύρο χρώμα τα νύχια του.

Αυτό συνέβη στο παρελθόν όταν μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την ανάρρωσή του στη σάουνα και υπήρχαν σχόλια όπως, «Γιατί έβαψε μαύρα νύχια στα δάχτυλα των ποδιών;» και «Δεν πρόκειται να μιλήσει κανείς για τα μαύρα βαμμένα νύχια;».

Σύμφωνα με τη γερμανική «BILD», ο 39χρονος βάφει τα νύχια του για να αποτρέψει τους μύκητες και τα βακτήρια ως αθλητής, περνά πολύ χρόνο με ιδρωμένα παπούτσια. Το βερνίκι δημιουργεί αποτελεσματικά ένα προστατευτικό στρώμα και σκληραίνει τα νύχια των ποδιών, εμποδίζοντάς τα να ραγίσουν.

Είναι συνηθισμένο στα αθλήματα, ιδιαίτερα με αθλητές στίβου και μαχητές πυγμαχίας και MMA. Ο θρύλος των βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον πιστεύεται ότι έβαφε τα νύχια του στο απόγειο της καριέρας του στην πυγμαχία. Μόλις τον περασμένο μήνα ο Κριστιάνο εθεάθη να φορά μαύρο δαχτυλίδι παρόλο που δεν ήταν παντρεμένος με το άλλο μισό της Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Το δαχτυλίδι είναι ένα έξυπνο δαχτυλίδι γυμναστικής από τη φινλανδική εταιρεία που ονομάζεται «Oura Health» και κοστίζει περίπου 236 ευρώ. Παρακολουθεί πόσο κοιμάται ο Ρονάλντο, καθώς και τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία του σώματος και την κίνησή του μεταξύ άλλων.