Αυτή είναι η τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την άσεμνη χειρονομία

Αυτή είναι η τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την άσεμνη χειρονομία

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:23 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 29.02.2024

Ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ για την άσεμνη χειρονομία επιβλήθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Πειθαρχική Επιτροπή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας για την άσεμνη χειρονομία που έκανε προς φιλάθλους της Αλ Σαμπάμπ.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία... του στοίχισε. Μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Saudi Pro League, στην οποία άνοιξε το σκορ για την Αλ Νασρ στο 21ο λεπτό ευστοχώντας από την «άσπρη βούλα» ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, «απάντησε» στους φιλάθλους των γηπεδούχων, οι οποίοι φώναζαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι, κάτι που δεν άρεσε στους υπευθύνους του πρωταθλήματος.

Οι εικόνες εκείνης της στιγμής έγιναν γρήγορα viral στα social media κι έβαλαν τον Κριστιάνο στο στόχαστρο των ποδοσφαιρικών Αρχών στη Σαουδική Αραβία, οδηγώντας τελικά στην τιμωρία του.

Ο «CR7» τιμωρήθηκε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής και πρόστιμο 2.500 ευρώ για την άσεμνη χειρονομία του προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, όπως σχετικά ανακοίνωσε η πειθαρχική επιτροπή της Σαουδαραβικής ομοσπονδίας.

Έτσι, ο Πορτογάλος αναμένεται να απουσιάσει από την αναμέτρηση τη Αλ Νασρ με την Αλ Χαζέμ, η οποία θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (29/2).