Ένα ταξίδι μέσα στη βασιλική σουίτα του Ρονάλντο στο Ριάντ: 17 δωμάτια και «απαράμιλλη θέα» (vids)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Photo by Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images/Ideal Images

Ένα ταξίδι μέσα στη βασιλική σουίτα του Ρονάλντο στο Ριάντ: 17 δωμάτια και «απαράμιλλη θέα» (vids)

Κώστας Τόπας 14:24 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 14.01.2023

Σε σουίτα ξενοδοχείου αντίστοιχη του «χρυσού» συμβολαίου που υπέγραψε με την Αλ Νασρ μένει για έναν μήνα στη Σαουδική Αραβία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μέχρι δηλαδή, να βρει πού θα είναι η μόνιμη κατοικία του.

Επειδή οι πρώτες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν χαραγμένες για πάντα, η Αλ Νασρ ήθελε να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αμέσως μόλις εντάχθηκε στις τάξεις της ομάδας. Ο 37χρονος Πορτογάλος αστέρας ζει ένα μοναδικό στάδιο της καριέρας του με το να βρίσκεται στη Σαουδική Λίγκα, αφού υπέγραψε στην Αλ Νασρ για δυόμισι σεζόν, με ετήσιες αποδοχές 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει μετακομίσει ακόμα στο νέο του σπίτι, αλλά μένει στο ξενοδοχείο «Four Seasons» στο «Kingdom Tower», που τον κάνει... να ζει σαν βασιλιάς για έναν ολόκληρο μήνα πριν μετακομίσει στη μόνιμη κατοικία του. Το ξενοδοχείο του «CR7» δεν μοιάζει με κανένα άλλο, οπότε ας κάνουμε μια περιήγηση στην ιδιωτική σουίτα των 17 δωματίων του...

Ένα μέρος αντάξιο ενός θρύλου

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ανέφερε ότι ο Ρονάλντο «μετακόμισε» σε μια από τις καλύτερες σουίτες του «Kingdom Tower», που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια της Σαουδικής Αραβίας γενικά κι αποτελείται από 99 ορόφους, για να ζήσει σε αυτήν με την οικογένειά του και φίλους, καθώς και την ομάδα ασφαλείας του. Η σουίτα είναι κρατημένη για ένα μήνα από τον Πορτογάλο και η αξία της δεν αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου γιατί αφορά ιδιωτική κράτηση, όπως συμβαίνει και με τη βασιλική σουίτα δίπλα από αυτή.

Ωστόσο, η αξία είναι σίγουρο ότι θα είναι υψηλή γιατί η προεδρική σουίτα, μικρότερη από την έκδοση όπου μένει ο Ρονάλντο, κοστίζει 3.300 λίρες τη βραδιά. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο λογαριασμός για τον Ρονάλντο μπορεί να ξεπεράσει το ποσό των 250 χιλιάδων λιρών κατά το check-out και την κατεύθυνση του 37χρονου, προς μόνιμη στέγαση.

Φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχει όλα! Υπέροχη θέα και μακριά από τη γλώσσα των χρημάτων και των αριθμών, θα διαπιστώσουμε ότι η σουίτα του Ρονάλντο στον «Kingdom Tower» του παρέχει τη δυνατότητα να απολαύσει την πιο εκπληκτική θέα στην πόλη του Ριάντ, εκτός από το καλύτερο φαγητό όλων των εποχών. 

@naomijaneadams This is the kingdom tower that house the luxury four seasons riyadh hotel in Saudi which is where Cristiano Ronaldo is living whilst in Riyadh saudi #luxuryhotel #riyadh #cristianoronaldo #saudi ♬ The Night We Met - Marianne Beaulieu

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου λέει σχετικά με αυτήν τη σουίτα: «Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν απαράμιλλη θέα στην πόλη του Ριάντ και περιλαμβάνει ένα υπερυψωμένο σαλόνι, καθώς και ένα ιδιωτικό γραφείο, τραπεζαρία και μια μεγάλη αίθουσα διασκέψεων». Ακόμη και η μικρότερη σουίτα φτάνει σε ύψος 2.599 πόδια, που είναι μεγαλύτερο από τα περισσότερα διαμερίσματα στη Βρετανία όπου ο Ρονάλντο έζησε δύο φορές κατά τη διάρκεια του χρόνου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια σειρά από τα καλύτερα πιάτα από την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή, με μερικά από τα πιο φρέσκα υλικά που σερβίρονται κατόπιν αιτήματος. Ως ποδοσφαιριστής, ο Ρονάλντο πρέπει να προσέχει την ποσότητα του φαγητού που θα φάει. Ως εκ τούτου, οι σεφ παρέχουν μια αποκλειστική υπηρεσία φαγητού για τον Ρονάλντο και την οικογένειά του, η οποία είναι ανάλογη με τη φύση της διατροφής του και που τον κάνει να διατηρεί ακόμα και στα 37 του, εντυπωσιακή φυσική κατάσταση.

Χλιδάτη ζωή απολαμβάνει και η Χεορχίνα

Η εφημερίδα «Daily Mail» επιβεβαίωσε ότι η διεύθυνση του ξενοδοχείου ζήτησε από το προσωπικό να μην τραβήξει φωτογραφίες με τον Ρονάλντο και την οικογένειά του, αλλά είδαν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να αντιμετωπίζει ταπεινά τους επισκέπτες και να ευχαριστεί τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου σε μια καθημερινή βάση, που επιβεβαιώνει το αίσθημα άνεσης του σαν να μένει στο σπίτι του. 

Η σύντροφος του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, είναι κι αυτή τυχερή από την πλευρά της, γιατί το ξενοδοχείο της επιτρέπει να βρίσκεται δίπλα στα αγαπημένα της καταστήματα σε ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο που περιλαμβάνει διεθνείς μάρκες όπως Zara και Louis Vuitton. Εκτός από γήπεδα τένις, ατμόλουτρα, μασάζ και αποθεραπεία, το ξενοδοχείο επιτρέπει στον Ρονάλντο και την Χεορχίνα να έχουν μια μοναδική εμπειρία απολαμβάνοντας ένα βραδινό γεύμα σε ένα τραπέζι στη μέση της «Γέφυρας του Ουρανού» στην κορυφή του Kingdom Tower, που είναι ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς στο Ριάντ. Η γέφυρα ύψους 300 μέτρων πάνω από το Kingdom Tower δίνει μια πανοραμική θέα της εκθαμβωτικής πόλης, η οποία φαίνεται να φέρνει χαμόγελο και ζωή στον Πορτογάλο σταρ μετά την άθλια περίοδο του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.