Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθεί η Χεορχίνα Ροντρίγκες στη Σαουδική Αραβία (vid)
i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσίασή του/PrtScr

Οι αυστηροί κανόνες που πρέπει να ακολουθεί η Χεορχίνα Ροντρίγκες στη Σαουδική Αραβία (vid)

Κώστας Τόπας 13:01 - 09.01.2023

Μια νέα κι εντελώς διαφορετική ζωή από αυτή που είχε συνηθίσει να κάνει, έρχεται στην Σαουδική Αραβία, για τη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Το να είσαι γυναίκα στη Σαουδική Αραβία δεν είναι εύκολο και τώρα η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, καλείται να συνηθίσει όλους τους κανόνες που τηρούνται εκεί. Μετά την υπογραφή του Πορτογάλου αστέρα στην Αλ Νασρ, μια νέα ζωή ξεκινά για την influencer και την οικογένειά της.

Από ποιες χώρες κατάγονται οι ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές στη Ρεάλ Μαδρίτης
LA LIGA

12:35 - 09.01.2023

Από ποιες χώρες κατάγονται οι ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές στη Ρεάλ Μαδρίτης

Στον αγώνα απέναντι στη Βιγιαρεάλ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ρεάλ ξεκίνησε χωρίς ούτε έναν Ισπανό στην αρχική ενδεκάδα. Ποιες εθνικότητες... λεγεωνάριων έχουν προσφέρει περισσότερο στους «μερένχες».

Αν και τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες έχουν επιτύχει ορισμένες ελευθερίες, η Αραβία εξακολουθεί να είναι μια πολύ περιοριστική χώρα, με λιγότερα δικαιώματα και διευκολύνσεις από τη Δύση. Η ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, Ευρωπαϊκής Ένωσης και Συνεργασίας, περιλαμβάνει ορισμένους κανόνες για όσους θέλουν να αλλάξουν κατοικία.

Ορίστηκε το «clasico» μεταξύ Κριστιάνο και Μέσι - Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια
REST OF THE WORLD

10:49 - 09.01.2023

Ορίστηκε το «clasico» μεταξύ Κριστιάνο και Μέσι - Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια

Στις 19 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί τελικά η φιλική αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ενα ματς στο οποίο Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι θα αναμετρηθούν μετά από πολλά χρόνια.

Οι νέοι κανόνες της Χεορχίνα Ροντρίγκες:

  • Πρέπει να φοράνε την αμπάγια δημόσια. Αυτός είναι ο σκουρόχρωμος χιτώνας.
     
  • Πρέπει να ντύνονται με «σεμνότητα και κοσμιότητα». 
     
  • Απαγορεύεται αυστηρά η εισαγωγή, η κατανάλωση αλκοόλ και προϊόντων που προέρχονται από χοιρινό.
     
  • Επίσης, δεν μπορούν να γευματίσουνε, να πιουν ή να καπνίσουν δημόσια κατά τη διάρκεια του μήνα του
     Ραμαζανιού, μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.
     
  • Όσον αφορά τον τουρισμό στον νέο τόπο διαμονής της, η Χεορχίνα καθώς δεν είναι μουσουλμάνα, δεν θα μπορεί να επισκεφθεί τις Ιερές πόλεις, όπως η Μέκκα και η Μεδίνα, καθώς και άλλα φυσικά μέρη και μνημεία. Φυσικά, μπορεί να το κάνει μόνο μέσω εξουσιοδότησης.

Χεορχίνα Ροντρίγκες και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι παντρεμένοι και στην Σαουδική Αραβία υπάρχει νόμος για θρησκευτικούς λόγους που απαγορεύει σε ένα ζευγάρι εκτός γάμου να ζει κάτω από την ίδια στέγη. Βέβαια, στην περίπτωση τους, τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος νόμος συνεχίζει να υφίσταται, αλλά οι Αρχές κλείνουν τα μάτια και δεν θα διώξουν κανέναν από τους δύο.