Ο Κριστιάνο γκρέμισε αντίπαλο με κεφαλοκλείδωμα βγαλμένο από... MMA (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο Κριστιάνο γκρέμισε αντίπαλο με κεφαλοκλείδωμα βγαλμένο από... MMA (vid)

Κώστας Τόπας 08:16 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:26 - 19.04.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε τις ικανότητες του στο... MMA, μιας κι έβγαλε νοκ-άουτ έναν αντίπαλό του με λαβή που θύμισε επαγγελματική πάλη.

Δεν πάνε όλα τόσο εύκολα όσο αναμενόταν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφότου μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία στις αρχές της χρονιάς, για λογαριασμό της Αλ Νασρ. Ενώ έχει σκοράρει 11 φορές σε ισάριθμους αγώνες για την ομάδα του στη Σαουδική Pro League, έχει ήδη δει τον προπονητή Ρούντι Γκαρσία να απολύεται.

Αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, αφού ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας απέτυχε να σκοράρει σε ένα παιχνίδι που έπρεπε η ομάδα του να κερδίσει. Αυτό εναντίον της Αλ Φέιχα

Αυτή τη φορά, η Αλ Νασρ του Πορτογάλου αστέρα γνώρισε την ήττα με 2-0 στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στην Αλ Χιλάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκέντρωσε τα φώτα πάνω του.. Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης ο 38χρονο αστέρας «ξάπλωσε» στο χορτάρι έναν αντίπαλο, γκρεμίζοντάς τον με μια λαβή που θα μπορούσε να έχει βγει από κάποιο ρινγκ!

Μετά από αυτό το μαρκάρισμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε την κίτρινη κάρτα, γλιτώνοντας την αποβολή από τον ρέφερι της αναμέτρησης, Μάικ Όλιβερ.