Η Αλ Νασρ ρίχνει 120 εκατ. ευρώ στα πόδια του Ζιντάν για διετές συμβόλαιο

Ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Αλ Νασρ ρίχνει 120 εκατ. ευρώ στα πόδια του Ζιντάν για διετές συμβόλαιο

Γιώργος Σακελλαρίου 23:05 - 16.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 16.04.2023

Τα αραβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο επιμένει για τον Ζιντάν και του δίνει 120 εκατ. ευρώ για να βρεθεί στον πάγκο.

Τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες αναφέρονταν στο ενδιαφέρον της Αλ Νασρ για τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Για τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα, βέβαια, τόνιζαν ότι δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός για να μεταβεί στην αραβική χερσόνησο. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, δεν παρατάει τη μάχη και μετά το διαζύγιο με τον Ρούντι Γκαρσία φουλάρει για τον νέο προπονητή της κι επιμένει για τον Ζιντάν.

Τα αραβικά μέσα, λοιπόν, τονίζουν ότι η Αλ Νασρ προσφέρει 120 εκατ. ευρώ στον Ζιντάν, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ο Ζιντάν, βέβαια, δεν είναι τόσο εύκολο να δεχθεί, αλλά η πρόταση σε κάθε περίπτωση είναι δελεαστική. 

Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται προς το παρόν να μην έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή προσφορά της Αλ Νασρ, η οποία όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ φιλοδοξεί να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο.

Στον πάγκο της Αλ Νασρ στην παρούσα φάση είναι ο προπονητής της ομάδας Νέων Ντίνκο Ζίλισιτς, ο οποίος βέβαια είναι προσωρινή λύση. Ο Ζιντάν, πάντως, το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί τόσο για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον ο Αντσελότι μετακομίσει στη Βραζιλία.