Η Αλ Νασρ εκτός από Μουρίνιο έχει στη λίστα για προπονητή του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζιντάν!

Ζινεντίν Ζιντάν

Η Αλ Νασρ εκτός από Μουρίνιο έχει στη λίστα για προπονητή του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ζιντάν!

Sportal newsroom 23:47 - 13.04.2023

Μετά τον Μουρίνιο και ο Ζιντάν παίζει για τον πάγκο της η Αλ Νασρ.

Η Αλ Νασρ έχει βγει στην αγορά για προπονητή, μετά το διαζύγιο με τον Ρούντι Γκαρσία.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία έχει στις τάξεις τον Πορτογάλο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει υψηλούς στόχους και σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS στη λίστα της είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, εκτός από τον Ζοσέ Μουρίνιο

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Ζιντάν θεωρείται ως η κορυφαία ή πιο ρεαλιστική επιλογή, αλλά έχει ήδη γίνει προσέγγιση στον Μουρίνιο κι έχει κατατεθεί μία εξωπραγματική προσφορά. 

Στο δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Ο Γκαρσία απολύθηκε με την ομάδα του Ριάντ δεύτερη στην Pro League και οκτώ αγώνες να απομένουν. Ο προπονητής της Κ19 Ντίνκο Γέλιτσιτς, έλαβε τα ηνία σε προσωρινή βάση ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Αλ Χιλάλ την Τρίτη. 

Ο Μουρίνιο δεν σκέφτεται τη Σαουδική Αραβία - Θα φύγει από τη Ρόμα μόνο για την Παρί ή την Τσέλσι
SERIE A

16:19 - 12.04.2023

Ο Μουρίνιο δεν σκέφτεται τη Σαουδική Αραβία - Θα φύγει από τη Ρόμα μόνο για την Παρί ή την Τσέλσι

Μπορεί η Σαουδική Αραβία να προσφέρει γη και ύδωρ στον Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είτε της εθνικής, είτε μίας εκ των Αλ Νασρ και Αλ Αχλί, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν καλοβλέπει μία τέτοια προοπτική.

Η Αλ Νασρ έχει φιλόδοξα σχέδια για τον επόμενο προπονητή της, με τους νικητές του Champions League Ζιντάν και Μουρίνιο στην κορυφή της λίστας. Αυτά τα ονόματα έχουν εντοπιστεί σε συνεργασία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το CBS Sports αποκάλυψε πριν φτάσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στη Σαουδική Αραβία ότι θα ασκούσε σημαντική δύναμη στη νέα του ομάδα, η οποία επεκτάθηκε μέχρι την πρόσληψη και την απόλυση προπονητών. Η Αλ Νασρ στοχεύει να εξασφαλίσει έναν κορυφαίο προπονητή για να πάει δίπλα στον Ρονάλντο.

 Πηγή κοντά στον σύλλογο ανέφερε ότι έχει γίνει μια αρχική πρόταση στον Ζιντάν, ο οποίος είναι άνεργος από τότε που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για δεύτερη φορά το 2021. Ο Ρονάλντο θεωρείται ότι εμπλέκεται σε αυτές τις συνομιλίες. Παρά τη συμμετοχή του Ρονάλντο, πηγές κοντά στις διαπραγματεύσεις παραδέχονται ότι η κατάσταση παραμένει ρευστή και ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι ο Ζιντάν θα πειστεί. Ο Γάλλος έχει αποδειχθεί επιλεκτικός στα σχέδιά του. 

Ενδιαφέρον έχει εκφραστεί και για τον Μουρίνιο. Ο 60χρονος τεχνικός κέρδισε τη La Liga και ένα Copa del Rey με τον Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε 168 γκολ σε 164 αγώνες κατά τη διάρκεια των τριών σεζόν που συνεργάστηκαν. Ο Μουρίνιο έχει επίσης συνδεθεί με την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία είναι κενή μετά την αποχώρηση του Ερβέ Ρενάρ. Σε περίπτωση που αποτύχουν οι συζητήσεις, στη λίστα είναι ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ Ζορζ Ζεσούς και ο πρώην προπονητής της Ρίβερ Μαρσέλο Γκαγιάρδο.