Ο Μουρίνιο δεν σκέφτεται τη Σαουδική Αραβία - Θα φύγει από τη Ρόμα μόνο για την Παρί ή την Τσέλσι

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Ο Μουρίνιο δεν σκέφτεται τη Σαουδική Αραβία - Θα φύγει από τη Ρόμα μόνο για την Παρί ή την Τσέλσι

Μπορεί η Σαουδική Αραβία να προσφέρει γη και ύδωρ στον Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είτε της εθνικής, είτε μίας εκ των Αλ Νασρ και Αλ Αχλί, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν καλοβλέπει μία τέτοια προοπτική.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο αποτελεί πάντα ένα hot όνομα για τον πάγκο κάθε μεγάλης ομάδας. Ο «Special One» διανύει τη δεύτερή του σεζόν στους «τζαλορόσι» και ήδη οι φήμες για το όνομά του έχουν πάρει... φωτιά. 

Την περασμένη εβδομάδα, η «Corriere dello Sport» έβγαλε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως οι Σαουδάραβες προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Πορτογάλο τεχνικό με μία εξωπραγματική πρόταση, που πλησιάζει το ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ για μία διετία, με σκοπό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είτε της εθνικής, είτε μίας εκ των Αλ Νασρ και Αλ Αχλί.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Γάλλο ρεπόρτερ, Σαντί Αουνά, στο μυαλό του Μουρίνιο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις για μία τέτοια προοπτική, καθώς η αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρόμα θα έχει να κάνει μόνο για τα... μάτια της Τσέλσι ή της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μουρίνιο, Ζιντάν, Μαλντίνι, Αντσελότι παίρνουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους!
CHAMPIONS LEAGUE

11:14 - 07.04.2023

Μουρίνιο, Ζιντάν, Μαλντίνι, Αντσελότι παίρνουν τις τύχες του ποδοσφαίρου στα χέρια τους!

Η UEFA κάλεσε τους Αντσελότι, Μουρίνιο, Ζιντάν, Μαλντίνι και πολλοί ακόμα θρύλους του ποδοσφαίρου για να δημιουργήσουν ένα φόρουμ συζήτησης και διαχείρισης του βασιλιά των σπορ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «MARCA».

Να θυμίσουμε, ο «Special One» κάθισε στον πάγκο των «μπλε» κι άλλες δύο φορές, στις οποίες κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Αγγλίας (2005, 2006, 2015), αποτελώντας πάντα ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα στο Λονδίνο.

Από την άλλη, το ενδεχόμενο της Παρί Σεν Ζερμέν και η συνεργασία με τόσους ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου, αποτελεί για κάθε προπονητή ένα όνειρο. Την περσινή σεζόν, ο 60χρονος κόουτς πανηγύρισε με τον ιταλικό σύλλογο τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του συλλόγου ύστερα από 61 χρόνια, ενώ φέτος παλεύει για το εισιτήριο του Champions League της επόμενης σεζόν, όντας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 53 πόντους.