Επική απάντηση Μουρίνιο στα επικριτικά σχόλια του Κασάνο: «Στη Ρεάλ τον θυμούνται μόνο για το μπουφάν του» - Τι είπε για τον Λιβάγια

Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Επική απάντηση Μουρίνιο στα επικριτικά σχόλια του Κασάνο: «Στη Ρεάλ τον θυμούνται μόνο για το μπουφάν του» - Τι είπε για τον Λιβάγια

Κώστας Τσιακλής 12:14 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 09.04.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε με επικές ατάκες στα επικριτικά σχόλια του Αντόνιο Κασάνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε μέχρι και στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, απάντησε με επικές ατάκες στα επικριτικά σχόλια του πρωην πλέον ποδοσφαιριστή, Αντόνιο Κασάνο. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός σε ένα σχόλιο του αναφέρθηκε και στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Η κόντρα των δύο ξεκίνησε μετά τις φήμες που ήθελαν τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι. Τότε ο Αντόνιο Κασάνο ήταν ιδιαίτερα εριστικός καθώς ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Μουρίνιο δεν δίνει δεκάρα για το ποδόσφαιρο και δεν του αρέσει να εργάζεται.

Συγκεκριμένα ο πρώην Ιταλός διεθνής δήλωσε: «Μπορεί να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν συνεχίσει ο Αντσελότι, αλλά αν οι «Λος Μπλάνκος» θέλουν προπονητή, δεν θα καλέσουν τον Μουρίνιο για το νέο τους έργο. Ο Μουρίνιο δεν δίνει δεκάρα για το ποδόσφαιρο. Δεν του αρέσει να εργάζεται, δεν ξέρει πώς να επικοινωνεί ή να μιλά, ας μην ξεγελιόμαστε από την ιστορία του.

Δεν ξέρω πώς πετυχαίνει αυτά τα αποτελέσματα, γιατί είναι απλώς σινεμά. Ήταν σπουδαίος προπονητής, αλλά αυτή τη στιγμή μπορεί να προπονήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως μπορεί επίσης να προπονήσει τη Σαν Μαρτίνες».

Ο Μουρίνιο δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα επικριτικά λόγια του Κασάνο και του απάντησε χρησιμοποιώντας επικές ατάκες. Μάλιστα σε μια εξ αυτών είπε πως ο Κασάνο είναι γνωστός στη Μαδρίτη (είχε αγωνιστεί στη Ρεάλ) μόνο για το μπουφάν του.

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει τις προτιμήσεις του και να κάνει την κριτική του, αλλά όταν μιλάμε για άλλους, όπως ο Αντόνιο, είναι διαφορετικό. Κάποιοι από εμάς δουλεύουμε στο ποδόσφαιρο, αυτός θέλει απλώς να διασκεδάσει. Ο Κασάνο έπαιξε στη Ρόμα, στην Ίντερ και στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη Μαδρίτη τον θυμούνται μόνο για το σακάκι του. Με τη Ρόμα κέρδισε ένα Σούπερ Κόπα χωρίς να παίξει. Στην Ίντερ δεν κατάφερε ούτε το Κύπελλο Λομβαρδίας σε φιλικό.

Ξέρετε τι κέρδισα με την Ίντερ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Ρόμα. Μπορεί να έχει πρόβλημα μαζί μου, εγώ δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Θα πω στον Κασάνο μόνο ένα πράγμα: πρόσεχε Αντόνιο, γιατί είσαι 40 χρονών και εγώ 60, μερικές φορές εμφανίζεται ο Μάρκο Λιβάγια και μετά γίνεται δύσκολο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι δηλώσεις του Μουρίνιο μόνο άστοχες δεν ήταν αφού ο Κασάνο είχε μόλις τέσσερα γκολ σε 29 συμμετοχές με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο μπουφάν το οποίο αναφέρεται είναι αυτό που φορούσε ο Κασάνο όταν έφτασε στην ομάδα. Όσο αφορά το σχόλιο για τον Μάρκο Λιβάγια, οι δύο τους φαίνεται να είχαν συγκρουστεί στο κοινό τους πέρασμα από την Ίντερ τη σεζόν 2012-2013.