Ο Ματεράτσι αποκάλυψε τι πραγματικά είπε στον Ζιντάν πριν την θρυλική κουτουλιά (vid)

Μάρκο Ματεράτσι & Ζινεντίν Ζιντάν

i

Μάρκο Ματεράτσι & Ζινεντίν Ζιντάν/PrtScr

Ο Ματεράτσι αποκάλυψε τι πραγματικά είπε στον Ζιντάν πριν την θρυλική κουτουλιά (vid)

Κώστας Τόπας 10:41 - 09.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 09.04.2023

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Μάρκο Ματεράτσι μίλησε για τα προσβλητικά του σχόλια που ώθησαν τον Ζινεντίν Ζιντάν να τον χτυπήσει με το κεφάλι στο στήθος στη μέση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποσύρθηκε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία, στο οποίο η Γαλλία ηττήθηκε από την Ιταλία στα πέναλτι με 5-3. Ο Ζιντάν, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους «τρικολόρ» στο έβδομο λεπτό, αποβλήθηκε στο 110ο λεπτό, αφού χτύπησε με κεφαλιά τον Ιταλό αμυντικό και επίσης σκόρερ Μάρκο Ματεράτσι

Μιλώντας για το περιστατικό το 2010, ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είπε ότι θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να ζητήσει συγγνώμη από τον Ματεράτσι, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το τι συνέβη μεταξύ των δύο.

«Ζεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι δεν είναι; Ξέρεις το ΝΒΑ, το trash-talking... Το trash-talking μου, αυτό δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με το πραγματικό trash-talking. Μου πρόσφερε τη φανέλα του. Είπα: "Όχι, προτιμώ την αδερφή σου», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 7 Απριλίου στο κανάλι IFTV στο YouTube,

Επειτα, ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε ότι δεν ένιωσε «τίποτα» την ώρα της κουτουλιάς, αν και οι εικόνες της εποχής τον δείχνουν να κάνει πως πονάει. «Δεν το περίμενα, ήταν τρελό», προσθέτει.