Συνάντηση κορυφής Μπαρτσελόνα - La Liga για την επιστροφή του Μέσι στο «Καμπ Νόου»

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Συνάντηση κορυφής Μπαρτσελόνα - La Liga για την επιστροφή του Μέσι στο «Καμπ Νόου»

Κώστας Τόπας 10:25 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 07.04.2023

Τα στελέχη της Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα με τη La Liga, προκειμένου να συζητήσουν την ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με την «Sport», τα στελέχη της Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα με ιθύνοντες της La Liga για να αξιολογήσουν εάν είναι δυνατόν να υπογράψουν τον Λιονέλ Μέσι, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Καταλανοί επιθυμούν να μάθουν αν θα μπορούν να υποστηρίξει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με τη βεβαιότητα ότι η La Liga θα εγκρίνει την μεταγραφή. Είναι προφανές ότι η επιστροφή του Αργεντινού ενδιαφέρει την Μπάρτσα, αλλά και την ισπανική διοργάνωση, που θα φιλοξενούσε ξανά τον Αργεντινό αστέρα με ό,τι συνεπάγεται.

Στην Μπαρτσελόνα υπάρχει αισιοδοξία για την επιστροφή του «Pulga» παρά τις εντάσεις που επικρατούν με τον πρόεδρο της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, λόγω της υπόθεσης Νεγκρέιρα. Μόλις διαπραγματευτεί αυτό το θέμα, οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να περιμένουν για να δουν ποια απόφαση θα πάρει ο Λιονέλ Μέσι για το μέλλον του. Προς το παρόν, ο Αργεντινός έχει παγώσει την ανανέωσή του για μία σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν και φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει άλλη μια σεζόν στην Ευρώπη για να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Μπαρτσελόνα, μέσω του αντιπροέδρου της Ράφα Γιούστε, αναγνώρισε τις επαφές με το περιβάλλον του και ελπίζει να μπορέσει να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Λιονέλ Μέσι, ώστε να τελειώσει την καριέρα του ως «μπλαουγκράνα». Από την άλλη και ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ματέου Αλεμανί, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως όλα είναι ανοικτά.