Η Παρί δημοσίευσε βίντεο για τα διαρκείας της νέας σεζόν χωρίς τους Μέσι και Νεϊμάρ αλλά μόνο με τον Εμπαπέ (vid)

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/PrtScr

Η Παρί δημοσίευσε βίντεο για τα διαρκείας της νέας σεζόν χωρίς τους Μέσι και Νεϊμάρ αλλά μόνο με τον Εμπαπέ (vid)

Κώστας Τόπας 14:53 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 06.04.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν δημοσίευσε ένα βίντεο για να προωθήσει την ανανέωση διαρκείας στο «Παρκ ντε Πρενς» την επόμενη σεζόν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το πρόσωπο της καμπάνιας, σε αντίθεση με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, οι οποίοι απουσιάζουν.

Η παρουσία του Λιονέλ Μέσι και του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα σεζόν βρίσκεται στον «αέρα». Ο Αργεντινός αστέρας ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους το προσεχές καλοκαίρι και δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Παρίσι και την επόμενη χρονιά.

Από την άλλη, το συμβόλαιο του Νεϊμάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027, ωστόσο οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν θα επιδιώξουν αυτό το καλοκαίρι να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αστέρα. Το βέβαιο είναι πως η παρουσία τόσο του Μέσι όσο και του «Νεϊ» στην γαλλική ομάδα τη νέα σεζόν, μόνο σίγουρη δεν θεωρείται.

Γι' αυτό και η Παρί Σεν Ζερμέν, δημοσίευσε ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα να προωθήσει την εκστρατεία ανανέωσης διαρκείας. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τους Μέσι και Νεϊμάρ να απουσιάζουν. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους οπαδούς των Παριζιάνων, οι οποίοι θεωρούν πως κρύβεται κάτι πίσω απ' όλο αυτό.

Στο βίντεο ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός, που κάθεται στις κερκίδες του «Παρκ Ντε Πρενς», μιλάει και επαινεί ιδιαίτερα τη σημασία της υποστήριξης των φιλάθλων της ομάδας του.

«Η ατμόσφαιρα, το έδαφος, η ατμόσφαιρα… Το Παρκ Ντε Πρενς είναι ο 12ος παίκτης, είναι αυτό που μας φέρνει πρόσθετη δύναμη για να πολεμήσουμε τις μάχες μας», αναφέρει ο Εμπαπέ στο βίντεο και συμπληρώνει ότι: «Το να είσαι Παριζιάνος, είναι περηφάνια, για αυτό που είμαστε, για αυτό που αντιπροσωπεύουμε, περήφανοι που είμαστε φιλόδοξοι, που θέλουμε να κάνουμε πράγματα, επιθυμούμε να κερδίζουμε, να ξεπερνάμε πάντα τον εαυτό μας και να μην ξεχνάμε ποτέ από πού ερχόμαστε».

Με αυτό το βίντεο, η Παρί αποδεικνύει για άλλη μια φορά την επιθυμία της να επικεντρωθεί γύρω από τον 24χρονο Γάλλο αστέρα την επόμενη σεζόν και να κλείσει τις πόρτες σε οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό του.