«Μέσι, Μέσι» από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα έξω από το Camp Nou (vid)
i

©print screen

«Μέσι, Μέσι» από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα έξω από το Camp Nou (vid)

Sportal newsroom 22:09 - 05.04.2023

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι θέλουν την επιστροφή Μέσι στην ομάδα τους και το δείχνουν, φωνάζοντας το όνομά του πριν τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη ρεβάνς του Copa del Rey. Στο πρώτο ματς οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει με 1-0 στο Santiago Bernabeu χάρη στο αυτογκόλ του Μιλιτάο και τους αρκεί ακόμα και η ισοπαλία για να περάσουν στον τελικό, όπου περιμένει η Οσασούνα

Πριν από το ματς λοιπόν οι οπαδοί της ομάδας της Βαρκελώνης φώναζαν ρυθμικά του όνομα του Λιονέλ Μέσι, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την επιθυμία τους να επιστρέψει. Όλο αυτό γίνεται μετά από τις πολλές δημοσιεύσεις-φήμες που κάνουν λόγο ότι ο Αργεντινός θα υπογράψει με τους «μπλαουγκράνα» και θα γυρίσει στο Camp Nou.

Το κλίμα για τον Λίο δεν είναι και το καλύτερο στο Παρίσι. Οι οπαδοί των «Παριζιάνων» φαίνεται ότι δεν τον θέλουν άλλο στην ομάδα, καθώς τον αποδοκίμασαν σε δύο σερί εντός έδρας αγωνιστικές. Μετά από αυτό το περιστατικό ο τεχνικός της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ μάλιστα έσπευσε να τον υπερασπιστεί, λέγοντας ότι είναι σκληρή η κριτική που του ασκείται. Την ίδια ώρα ο Γάλλος προπονητής ενοχλήθηκε από έναν χαρακτηρισμό ενός δημοσιογράφου, ο οποίος αποκάλεσε τον Μέσι «φάντασμα». 

Τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο ότι η Αλ Χιλάλ έχει κάνει πρόταση «μαμούθ» στον Αργεντινό, για να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτης στον πλανήτη.