Ο Μουρίνιο ζήτησε από τους οπαδούς της Ρόμα να σταματήσουν τα ρατσιστικά συνθήματα προς τον προπονητή της Σαμπντόρια (vid)

Ντέγιαν Στάνκοβιτς & Ζοσέ Μουρίνιο

i

Ντέγιαν Στάνκοβιτς & Ζοσέ Μουρίνιο/PrtScr

Ο Μουρίνιο ζήτησε από τους οπαδούς της Ρόμα να σταματήσουν τα ρατσιστικά συνθήματα προς τον προπονητή της Σαμπντόρια (vid)

Κώστας Τόπας 09:00 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 03.04.2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έδειξε την κλάση του καθώς παρενέβη για να υπερασπιστεί τον προπονητή της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, από τους οπαδούς της Ρόμα.

Η Ρόμα πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο απέναντι στη Σαμπντόρια με 3-0 και μπήκε για τα καλά σε τροχιά Champions League. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και αυτό οδήγησε τους οπαδούς των «τζιαλορόσι» σε ρατσιστικά συνθήματα κατά του προπονητή Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Ο τεχνικός της Σαμπντόρια, κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνίστηκε με τα χρώματα της Λάτσιο και σε κάθε παιχνίδι που τίθεται αντιμέτωπος με την Ρόμα, βρίσκεται στο στόχαστρο των αντίπαλων οπαδών. 

Σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, ο Μουρίνιο αποφάσισε να παρέμβει σε μια προσπάθεια να σταματήσει τους οπαδούς της ομάδας του. Βγήκε από τον πάγκο και έκανε σήμα στους φίλος της Ρόμα να σταματήσουν τα υβριστικά συνθήματα, απλώνοντας το χέρι του.

Η χειρονομία του «Special One», φαίνεται ότι είχε αποτέλεσμα καθώς σύντομα οι οπαδοί της Ρόμα, σταμάτησαν τα ρατσιστικά συνθήματα.

«Το έκανα για έναν σπουδαίο άνθρωπο και έναν υπέροχο φίλο. Έχει παιδιά και οικογένεια. Οι οπαδοί μας είναι υπέροχοι, αλλά οι φίλοι μου δεν αγγίζονται», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα ο Μουρίνιο.