Παραμένει μόνη δεύτερη η Λάτσιο - Σημαντικός πόντος για τη Σαλερνιτάνα

Οι παίκτες της Λάτσιο πανηγυρίζουν το γκολ

i

©Photo by Danilo Di Giovanni/Getty Images

Παραμένει μόνη δεύτερη η Λάτσιο - Σημαντικός πόντος για τη Σαλερνιτάνα

Θάνος Λυμπερόπουλος • 18:08 - 02.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Η Λάτσιο έφυγε με ένα σημαντικό διπλό απ' την έδρα της Μόντσα και παραμένει δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα. Η Σαλερνιτάνα απ' την άλλη πήρε σημαντικό βαθμό, ενώ η Σπέτσια δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογική «ανάσα».

Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία η Λάτσιο, καθώς «άλωσε» και την έδρα της Μόντσα. Ο Πέδρο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 13' έπειτα από μια παλικαρίσια ασίστ του Τζακάνι.

Το δεύτερο τέρμα για την Λάτσιο που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, σημείωσε ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 56'. Με την νίκη αυτή κρατάνε μαξιλαράκι ασφαλείας απ' την τρίτη Ίντερ που ηττήθηκε χτες από την Φιορεντίνα. Η Λάτσιο βρίσκεται στους 55 βαθμούς ενώ οι «νερατζούρι» στους 50. Πρώτη είναι η Νάπολι με 71.

Ωστόσο, αν η Γιουβέντους πάρει πίσω τους 15 βαθμούς απ' την υπόθεση Νεγκρέρα, θα βρίσκεται αυτή πίσω απ' την ομάδα του Σπαλέτι.

Σπέτσια και Σαλερνιτάνα έμειναν στο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να επωφελούνται περισσότερο. Το 0-1 έγινε με αυτογκόλ του Καλντάρα στο 43' στέλνοντας την Σαλερνιτάνα με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Η ισοφάριση απ' τους γηπεδούχους ήρθε στο 70' απ' τον Σομουρόντοβ

Η Σπέτσια έτσι, έμεινε στους 25 βαθμούς, μία θέση πάνω απ' την ζώνη του υποβιβασμού. Η Σαλερνιτάνα απ' την άλλη ανέβηκε μια θέση και έφτασε στους 28. Αν και δεν έχει μεγάλη διαφορά απ' τις τελευταίες θέσεις, είναι ένας σημαντικός πόντος στο κυνήγι της παραμονής.