Η Αλ Νασρ πρέπει να διώξει ξένο παίκτη για να δηλώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο
i

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την παρουσίασή του/PrtScr

Η Αλ Νασρ πρέπει να διώξει ξένο παίκτη για να δηλώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Κώστας Τόπας 08:15 - 06.01.2023

Η Αλ Νασρ δεν έχει ακόμη τη δυνατότητα να δηλώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκει πλέον με κάθε επισημότητα στην Αλ Νασρ, υπογράφοντας συμβόλαιο δυόμισι ετών, με 200 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές και παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης (03/01) μπροστά από 30.000 φιλάθλους.

Ο Κριστιάνο έριξε τις απολαβές του για να παραμείνει στην Ευρώπη αλλά δεν έλαβε καμία πρόταση
REST OF THE WORLD

11:34 - 05.01.2023

Ο Κριστιάνο έριξε τις απολαβές του για να παραμείνει στην Ευρώπη αλλά δεν έλαβε καμία πρόταση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, προτού μεταγραφεί στην Αλ Νασρ, έριξε τις απολαβές του κι αναζητούσε απεγνωσμένα έναν σύλλογο στην Ευρώπη για τη συνέχεια της καριέρας του. Μάταια όμως, καθώς οι προσπάθειες του κατέληξαν στο κενό...

Ωστόσο, τόσο ο Πορτογάλος όσο και οι οπαδοί της σαουδαραβικής ομάδας θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για το ντεμπούτο του, καθώς αυτό προβλέπεται στις 18 ή 19 Ιανουαρίου, κόντρα στην Παρί του Λιονέλ Μέσι, σε φιλικό επίπεδο.

Πάντως για να μπορέσει ο 37χρονος Πορτογάλος να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, θα πρέπει η Αλ Νασρ να ελευθερώσει χώρο στο ρόστερ για το μεγάλο της αστέρι. Συγκεκριμένα, στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου είναι δηλωμένοι οκτώ ξένοι παίκτες και θα πρέπει κάποιος να φύγει για να μπορέσει ο CR7 να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Οι ξένοι είναι οι εξής: Οσπίνα (Κολομβία), Γκονζάλες (Ισπανία), Κονάν (Ακτή Ελεφαντοστού), Λουίς Γκουστάβο (Βραζιλία), Ταλίσκα (Βραζιλία), Πίτι Μαρτίνες (Αργεντινή), Μασαρίποβ (Ουζμπεκιστάν), Αμπουμπακάρ (Καμερούν).