Η παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ξεπέρασε σε προβολές τον τελικό του Μουντιάλ (vid)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/PrtScr

Η παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ ξεπέρασε σε προβολές τον τελικό του Μουντιάλ (vid)

Κώστας Τόπας 10:08 - 06.01.2023

Η τελετή παρουσίασης του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ, έφτασε τις 3 δισεκατομμύρια προβολές σε 40 κανάλια σε όλο τον κόσμο και ξεπέρασε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

O Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο Ριάντ, εκεί όπου έχει ενσωματωθεί και προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με τους νέους συμπαίκτες, στην Αλ Νασρ. Μάλιστα, στην πρώτη του προπόνηση, χιλιάδες οπαδοί της νέας του ομάδας ήταν στις εξέδρες για να τον παρακολουθήσουν εν δράσει έστω και σε επίπεδο προπόνησης.

Ο Πορτογάλος αστέρας στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε ότι είναι μοναδικός παίκτης που δεν πήγε στην Αλ Νασρ για να τελειώσει την καριέρα του. Αποκάλυψε δε, ότι είχε προτάσεις από πολλές ομάδες της Ευρώπης, της Βραζιλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά είχε δώσει τον λόγο του στους Σαουδάραβες.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο οι Σαουδάραβες που παρακολούθησαν την παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Θαυμαστές του από ολόκληρο τον πλανήτη στάθηκαν μπροστά από μία οθόνη και είδαν τον 37χρονο μεσοεπιθετικό να ντύνεται στα «κιτρινομπλέ». 

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι η τελετή παρουσίασης του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ έφτασε τις 3 δισεκατομμύρια προβολές σε 40 κανάλια σε όλο τον κόσμο. Ενώ ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ είχε συνολικά δύο δισεκατομμύρια προβολές.