Ο Κριστιάνο πέρασε από ανιχνευτή αλήθειας και «πιάστηκε» να λέει ψέματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

PrtScr

Ο Κριστιάνο πέρασε από ανιχνευτή αλήθειας και «πιάστηκε» να λέει ψέματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 (vid)

Κώστας Τόπας 15:14 - 04.09.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε από ανιχνευτή αλήθειας και ήρθε αντιμέτωπος με μια δύσκολη ερώτηση σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία, για λογαριασμό της Αλ Νασρ, πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους, έπειτα από συνεργασία που έχει με την εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Binance.

Κατά τη διάρκεια του τεστ, ο Κριστιάνο ρωτήθηκε για την λαμπερή καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τις συνεισφορές του στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Όμως, παρά το γεγονός ότι κέρδισε σχεδόν ό,τι υπάρχει, το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η μόνη διάκριση που έχει γλιστρήσει από τα χέρια του Πορτογάλου αστέρα.

Η Binance ήθελε να μάθει αν ο Κριστιάνο πίστευε ότι η χώρα του θα κέρδιζε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, με τον 38χρονο να δίνει καταφατική απάντηση. Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν η Πορτογαλία θα σήκωνε το τρόπαιο, ο Ρονάλντο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε: «Ναι». Ωστόσο, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στην πραγματικότητα έλεγε ψέματα. Τότε ο Ρονάλντο χαμογέλασε και είπε: «Τι; Είμαι απαισιόδοξος, ε;»

Αν και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 μπορεί να είναι μια γέφυρα πολύ μακριά για τον Ρονάλντο, μπορεί να έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024. Ο Ρομπέρτο ​​Μαρτίνεθ τον κάλεσε για αυτή την εβδομάδα των προκριματικών αγώνων του Euro 2024 κι έτσι ο CR7 παραμένει ξεκάθαρα βασικό μέρος των σχεδίων των Πορτογάλων.