Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε... προπονητής (vid)

Ο Ρονάλντο με τα παιδιά του

i

© PrtScr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε... προπονητής (vid)

Sportal newsroom 11:38 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 25.12.2023

Όπως γνωστοποίησε η αγαπημένη του Χεορχίνα στα social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να μάθει τα μυστικά της... τέχνης στα παιδιά του.

Μπορεί τα γονίδια να παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλους τους τομείς, ωστόσο αυτά δεν είναι αρκετά καθώς χρειάζεται και η κατάλληλη εξάσκηση. 

Τις τελευταίες μέρες, τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα, στο οποίο πρωταγωνιστεί η οικογένεια του Πορτογάλου σούπερ σταρ. 

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ εκμεταλλεύτηκε το ευρύχωρο σαλόνι του σπιτιού του και μετατράπηκε σε... προπονητής, με σκοπό να μάθει στα παιδιά του τα μυστικά της μπάλας.

Ο ΜακΓκρέγκορ «μάλωνε» με τον Κριστιάνο για να δει ποιος έχει... το καλύτερο ρολόι (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το παρών στους αγώνες μποξ Day of Reckoning, με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να κάθεται δίπλα στον Πορτογάλο αστέρα της Αλ Νασρ, ο οποίος αρχικά υποδέχθηκε τον Ιρλανδό με χαμόγελο. 

Ο πασίγνωστος MMAερ, ωστόσο άρχισε την πολυλογία με έναν άνδρα που καθόταν παραδίπλα, κάνοντας τον Ρονάλντο να αισθανθεί άβολα, κάτι που σχολιάστηκε έντονα και στα social media. Ο ΜακΓκρέγκορ, ωστόσο έσπασε τον... πάγο όταν συνέκρινε το ρολόι του με το ρολόι του CR7, αφού ο Πορτογάλος χαμογέλασε και ξεκίνησε την κουβέντα με τον Ιρλανδό.