Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν κλείσει τα 39 του χρόνια απειλεί Κέιν, Εμπαμπέ και Χάαλαντ! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν κλείσει τα 39 του χρόνια απειλεί Κέιν, Εμπαμπέ και Χάαλαντ! (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 07:59 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 23.12.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε ξανά με την Αλ Νασρ κι έφτασε τα 51 γκολ εντός του 2023, απειλώντας ν’ αφήσει πίσω του Κέιν, Εμπαμπέ και Χάαλαντ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ασταμάτητος.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχίζει να σκοράρει εντός του 2023. Έφτασε τα 51 γκολ μέχρι στιγμής φέτος, αφού πέτυχε με πέναλτι το 3-0 της Αλ Νασρ στη νίκη με 3-1 επί της Αλ Ετιφάκ για τη 18η αγωνιστική της Σαουδικής Λίγκας, ένα παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή στο στάδιο «King Abdullah».

Ο Ρονάλντο είναι παράλληλα ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 17 γκολ. Είναι πλέον ένα γκολ πίσω από τους Κέιν, Εμπαπέ κι ένα μπροστά από τον Έγλινγκ Χάαλαντ. Ο Ρονάλντο, όμως, έχει να παίξει ακόμα δύο αγώνες, όπως και ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι Εμπαπέ, Κέιν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2023.

Η Αλ Νασρ απέχει 10 βαθμούς από την πρωτοπόρο Αλ Χιλάλ. Ο Τέλες άνοιξε το σκορ στο 43’ με φοβερό βολέ έξω από την περιοχή. Ο Μπρόζοβιτς σκόραρε το 2-0 και ο Κριστιάνο το 3-0 με πέναλτι, παρά την εκτίναξη του Πάουλο Βίκτορ. Οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν με τον Μοχάμεντ Αλ Κουγουεϊκίμπι, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Βαϊνάλντουμ.

Νωρίτερα, στη χρονιά, ο Κέιν έφτασε τα 52 γκολ κι έπιασε τον Εμπαπέ. Ο 30χρονος Άγγλος βρήκε το τελευταίο του γκολ με τη Μπάγερν εναντίον της Βόλφσμπουργκ και οι Βαυαροί βρίσκονται στη δεύτερη θέση της Bundesliga, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν με ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Ο Κέιν, μάλιστα, έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από τα μισά από τα 49 γκολ του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Ο Ρονάλντο με τη σειρά του, ο οποίος στις 5 Φεβρουαρίου του 2024 θα κλείσει τα 39 του χρόνια έχει συμμετοχή συνολικά σε 66 γκολ (με τις ασίστ).