Τρομερός Μπέλιγχαμ: Εφτασε τα 17 γκολ και ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο

Τζουντ Μπέλιγχαμ

i

©Photo by Alvaro Medranda/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Τρομερός Μπέλιγχαμ: Εφτασε τα 17 γκολ και ισοφάρισε ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο

Κώστας Τόπας 09:14 - 18.12.2023

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ γι' ακόμη μία φορά ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Ρεάλ καθώς με το γκολ που σημείωσε έφτασε τα 17 στα πρώτα 20 παιχνίδια. Κάτι που είχε πετύχει μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αγωνιζόταν στους «μερένχες».

Το «Hello Jude» έχει γίνει το soundtrack του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» χάρη στα επιτεύγματα του Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός συνεχίζει να σκοράρει το ένα γκολ μετά το άλλο κι αυτή τη φορά συνέχισε την τρομερή επίδοσή του και κόντρα στη Βιιγιαρεάλ. 

Ο 20χρονος αστέρας βρήκε δίχτυα με το κεφάλι, σε μία φάση που συνοψίζει τέλεια την ιδιότητά του ως συνολικός παίκτης. Ο Άγγλος έκανε για άλλη μια φορά τα πάνω κάτω στο «Μπερναμπέου» και έκανε όλους τους οπαδούς της Μαδρίτης να κάνουν τον απολογισμό τους. 

Πλέον, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ συμβαδίζει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς έχει σκοράρει 17 γκολ στα πρώτα 20 παιχνίδια του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Το γκολ απέναντι στα «κίτρινα υποβρύχια» έκανε τον νεαρό μέσο να μπει στη λίστα με τους ταχύτερους 13 σκόρερ της διοργάνωσης στον 21ο αιώνα. .Και με μια ιδιαιτερότητα που δεν πρέπει να παραβλέπεται. Ο Μπέλγιχαμ δεν είναι φορ.

Μόνο μια φορά στην ιστορία ένας μέσος έχει κερδίσει το «Pichichi», το βραβείο του πρώτου σκόρερ στη La Liga. Το κατόρθωμα έγινε από τον Λουίς Αραγονές πριν από 40 χρόνια. Ο Μπέλιγχαμ πάντως είναι ασταμάτητος καθώς έχει ήδη πετύχει 13 γκολ κι έχει ήδη 22 συνεισφορές στα 20 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μπρινιόλι στον... τάκο, ο ΠΑΟΚ κορυφή και η ευκαιρία για ΑΕΚ & Ολυμπιακό

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο