Ο Αντσελότι δεν βιάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ εν μέσω εικασιών για τη Βραζιλία

Κάρλο Αντσελότι

i

©Getty Iamges

Ο Αντσελότι δεν βιάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ εν μέσω εικασιών για τη Βραζιλία

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:39 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 17.12.2023

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε ότι έχει ακόμα πολύ χρόνο για να αποφασίσει σχετικά με το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι έχει ακόμα πολύ χρόνο για να αποφασίσει σχετικά με το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο, παρά το γεγονός ότι έχει επανειλημμένα συνδεθεί με την θέση στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. 

Το συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού πρόκειται να λήξει στο τέλος της σεζόν, με τον πρώην πρόεδρο της FA (CBF) της Βραζιλίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, να λέει ότι ο 64χρονος είναι ο προτιμώμενος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Τίτε, ο οποίος έφυγε μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στον προημιτελικό. στο περσινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου εάν η Ρεάλ θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο ως χριστουγεννιάτικο δώρο, ο Αντσελότι είπε χαριτολογώντας: «Έχω ήδη πάρει το δώρο μου, το οποίο ήταν να μείνω εδώ ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όπως είπα, έχουμε ακόμα χρόνο να σκεφτούμε αυτό (επέκταση συμβολαίου)», πρόσθεσε ο Ιταλός, μιλώντας ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ. 

Και συνέχισε: «Αλλά όσον αφορά τα δώρα, αύριο οι παίκτες μου θα μπορούσαν να μου δώσουν ένα κερδίζοντας αυτόν τον αγώνα (Βιγιαρεάλ). Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να τελειώσω καλά φέτος κερδίζοντας αυτά τα δύο παιχνίδια που απομένουν, ώστε να έχουμε ήσυχα Χριστούγεννα», κατέληξε ο Αντσελότι.