Παράταση στα εγκαίνια του νέου επιβλητικού «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Παράταση στα εγκαίνια του νέου επιβλητικού «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

Παράταση στα εγκαίνια του νέου της σπιτιού έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το νέο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ήδη θεαματικό, αλλά ο σύλλογος δεν αναμένει να ολοκληρωθούν οι εργασίες μέχρι την άνοιξη.

Αυτό σημαίνει ότι τα επίσημα εγκαίνια του επιβλητικού σταδίου, προγραμματίζονται πλέον να πραγματοποιηθούν από τα τέλη Μαϊου έως τις αρχές Ιουνίου.

Οι εργασίες για την ανάπλαση του γηπέδου ξεκίνησαν το 2019 και «το ουσιαστικό μέρος» αναμενόταν να ολοκληρωθεί μέχρι τα «τέλη του 2023», σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς της διοίκησης.

Υπήρχε ένα σχέδιο να πραγματοποιηθεί κάποιου είδους τελετή εγκαινίων τον Δεκέμβριο, αλλά αυτή η ιδέα έχει πλέον αναβληθεί.

«Τζακ ποτ» για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση δικαίωσης για τη Super League: Θα λάβουν μέχρι και 1 δισ. ευρώ!
LA LIGA

10:39 - 16.12.2023

«Τζακ ποτ» για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση δικαίωσης για τη Super League: Θα λάβουν μέχρι και 1 δισ. ευρώ!

Στις 21 Δεκεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα εκδώσει την ετυμηγορία του σχετικά με τη νομιμότητα του μονοπωλίου της UEFA στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση ευνοϊκής απόφασης, το σχέδιο της Super League θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά και να επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να γεμίσουν τα ταμεία τους με ένα δισεκατομμύριο ευρώ, η κάθε μία!

Ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της σεζόν στη La Liga για τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαΐου, αλλά τα νέα σχέδια του συλλόγου για τα εγκαίνια περιλαμβάνουν εορτασμούς γύρω από μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο - συμπεριλαμβανομένων συναυλιών από τους διεθνείς καλλιτέχνες Τέιλορ Σουίφτ και Ντούκι, στις 31 Μαΐου και 8 Ιουνίου.