Μπαλάρα, τεσσάρα και (προσωρινά) στον θρόνο της η «Βασίλισσα»!
i

© Photo by Denis Doyle/Getty Images

Μπαλάρα, τεσσάρα και (προσωρινά) στον θρόνο της η «Βασίλισσα»!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:58 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 18.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πάρτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με... καλεσμένη τη Βιγιαρεάλ, της οποίας επικράτησε με 4-1 και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga.

Ποιος είδε τη «Βασίλισσα» και δεν τη φοβήθηκε! Με φανταστικό ποδόσφαιρο η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε τη Βιγιαρεάλ με 4-1 για την 17η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ισπανικού πρωταθλήματος. Μένει να φανεί αν θα μείνει εκεί, αφού η δεύτερη Χιρόνα έχει ένα ματς λιγότερο (αυτό με την Αλαβές) και αν το νικήσει θα γίνει αυτή πρώτη.

Οι «μερένχες» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, απέκτησαν το πάνω χέρι με το... καλημέρα και ουσιαστικά έκλεισαν στο δικό τους μισό τους φιλοξενούμενους. Μετά τις ευκαιρίες με Μπραχίμ και Ροντρίγκο και το δοκάρι του Μόντριτς ήρθε και το γκολ για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Στο 25ο λεπτό ο Μόντριτς με μία πολύ όμορφη σέντρα βρήκε τον Μπέλιγχαμ και ο Άγγλος μέσος με μία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ροντρίγκο μετά από μία αναμπουμπούλα στην αντίπαλη περιοχή βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στη μικρή περιοχή και με ένα σωστό πλασέ έκανε το 2-0.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, το «κίτρινο υποβρύχιο» επέστρεψε στο ματς, με τον Μοράλες να γράφει το 2-1. Αλλά η «Βασίλισσα» στη συνέχεια... αγρίεψε και καθάρισε την αναμέτρηση με συνοπτικές διαδικασίες.

Η αρχή έγινε με τον Μπραχίμ, που πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο 64ο λεπτό, ενώ ύστερα από τέσσερα λεπτά ο Μόντριτς πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα με τους σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Η 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ LA LIGA

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA