Ολοκληρώνεται το σπουδαίο deal: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Αλ Νασρ!
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©Intime

Ολοκληρώνεται το σπουδαίο deal: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Αλ Νασρ!

Κώστας Τόπας 09:28 - 22.12.2022

Η Αλ Νασρ όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εντός των επόμενων ωρών θα υπογράψει συμβόλαιο που θα το αποφέρει 200.000.000 ευρώ ετησίως

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε νωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο κι αφού πήρε μερικές ημέρες ξεκούρασης για να τις περάσει μαζί με την οικογένειά του, επέστρεψε στην Πορτογαλία. 

Μετά το «διαζύγιο» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος αστέρας ξεκίνησε συζητήσεις με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας. η οποία είναι διατεθειμένη να του προσφέρει ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα αγγίζουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά του πάντως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ταξίδεψε την Τετάρτη (21/12) στο Ριάντ για τις τελικές συζητήσεις.

Πάντως στην Αλ Νασρ επικρατεί αισιοδοξία σχετικά με την μεταγραφή του 37χρονου αστέρα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει για 2,5 χρόνια.  Πριν κάνει μια επιλογή τόσο ο Κριστιάνο όσο και η σύντροφος του, Χεορχίνα θέλουν να αξιολογήσουν το Ριάντ όσον αφορά το περιβάλλον και τη ζωή εκεί. 

Εάν η πόλη τους ταιριάζει και δεν θα φτάσουν προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες, τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ενταχθεί στην Αλ Νασρ!