Την Τρίτη παρουσιάζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ και την Πέμπτη κάνει ντεμπούτο!
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/©AlNassr

Την Τρίτη παρουσιάζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ και την Πέμπτη κάνει ντεμπούτο!

Κώστας Τόπας 12:07 - 02.01.2023

Την Τρίτη (03/01) ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να παρουσιαστεί από τους ανθρώπους της Αλ Νασρ και δύο ημέρες αργότερα δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται σήμερα (02/01) στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, προκειμένου να υπογράψει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, την Αλ Νασρ.

Ηδη στις τάξεις των οπαδών της Αλ Νασρ επικρατεί παροξυσμός, καθώς οι φανέλες του Πορτογάλου αστέρα στην μπουτίκ της ομάδας του, πωλούνται γρήγορα. Ενδεικτικό πως οι πωλήσεις της φανέλας του έχουν φτάσει σχεδόν τα 3 εκατομμύρια ριάλ (σ.σ 747.430,77 ευρώ) σε λιγότερο από 48 ώρες.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του με το νέο του σύλλογο αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ του Ρούντι Γκαρσία αντιμετωπίζει την Πέμπτη (05/02) την Αλ Ταέ, εντός έδρας, για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, με τον Γάλλο προπονητή να επιθυμεί να δώσει χρόνο συμμετοχής στο μεγάλο αστέρι της Αλ Νασρ.

Διαφορετικά οι Σαουδάραβες οπαδοί θα πρέπει να περιμένουν δύο εβδομάδες μέχρι τον επόμενο αγώνα της Αλ Νασρ στο Mrsool Park. Αναμφίβολα θα επιδιώξουν την χρησιμοποίηση τον Ρονάλντο αυτή την Πέμπτη (02/01) πριν χρειαστεί να περιμένουν ένα δεκαπενθήμερο για να τον παρουσιάσουν στο χορτάρι...