Η Βραζιλία αποτίει φόρο τιμής στον Πελέ με εντυπωσιακό σόου από drone και πυροτεχνήματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (vid)
i

Το εντυπωσιακό σόου από drones για τον Πελέ/PrtScr

Η Βραζιλία αποτίει φόρο τιμής στον Πελέ με εντυπωσιακό σόου από drone και πυροτεχνήματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (vid)

Κώστας Τόπας 11:07 - 02.01.2023

Η Σάντος απέτισε φόρο τιμής στον Βραζιλιάνο σταρ του ποδοσφαίρου Πελέ με ένα εντυπωσιακό σόου από drone και πυροτεχνήματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Πελέ άφησε την Πέμπτη (29/12) την τελευταία του πνοή, στο κρεβάτι του Νοσοκομείου «Άλμπερτ Αϊνστάιν» στο Σάο Πάολο, με τη Βραζιλία να «βυθίζεται» σε τριήμερο εθνικό πένθος για την απώλεια του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή που ανέδειξε η χώρα. Ο Βραζιλιάνος θρύλος μεγαλούργησε με τη φανέλα της Σάντος. Στο ντεμπούτο του, την ίδια χρονιά, σημείωσε τέσσερα τέρματα σε ντέρμπι με την Κορίνθιανς και τα υπόλοιπα είναι… ιστορία. Με την ομάδα του «Βίλα Μπελμίρο» πραγματοποίησε 659 εμφανίσεις, σημειώνοντας 643 τέρματα!

Από την πλευρά της,  η Σάντος της Βραζιλίας απέτισε φόρο τιμής στον Βραζιλιάνο σταρ του ποδοσφαίρου Πελέ με ένα εντυπωσιακό σόου από drone και πυροτεχνήματα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Οι δρόμοι γέμισαν με κόσμο που ήθελε να γιορτάσει τη μνήμη του ποδοσφαιρικού αστέρα, Πελέ. Τα drones σχημάτιζαν φιγούρες που απεικόνιζαν τον Βραζιλιάνο και το διάσημο στυλ παιχνιδιού του, ενώ οι οθόνες έπαιζαν εικόνες του αείμνηστου θρύλου του ποδοσφαίρου.