Κριστιάνο Ρονάλντο: Το μήνυμα μετά την πρόκριση και η αποθέωση (pic)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο/ ©Twitter

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το μήνυμα μετά την πρόκριση και η αποθέωση (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:39 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 07.12.2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ένα ποστάρισμα μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στους «8» του Μουντιάλ 2022 στα social media και γνώρισε την αποθέωση από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε βασικός για πρώτη φορά στη φετινή φάση του Μουντιάλ στο ματς Πορτογαλία - Ελβετία. Όμως, οι πάντες ασχολήθηκαν με τον Πορτογάλο σταρ. Πριν την έναρξη του αγώνα, άπαντες οι φωτογράφοι εστίασαν στο πρόσωπό του, προσφέροντας μία συγκλονιστική φωτογραφία. Όλοι τους ήταν μαζεμένοι γύρω από τον 37χρονο άσο και έβγαζαν φωτογραφίες τον πάγκο και όχι την ενδεκάδα των Ιβήρων.

Ο Κριστιάνο μαγνήτισε την προσοχή εκατοντάδων φωτογράφων την ώρα του εθνικού ύμνου (pic)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

08:30 - 07.12.2022

Ο Κριστιάνο μαγνήτισε την προσοχή εκατοντάδων φωτογράφων την ώρα του εθνικού ύμνου (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ναι μεν δεν πήρε φανέλα βασικού κόντρα στην Ελβετία, ωστόσο συγκέντρωσε τα βλέμματα εκατοντάδων φωτογράφων που επέλεξαν να φωτογραφίζουν εκείνον και όχι τη βασική ενδεκάδα.

Η Πορτογαλία πήρε άνετα και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος διέλυσε με 6-1 την Ελβετία και στα προημιτελικά θα βρει απέναντι της το Μαρόκο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στο ματς στο 73ο λεπτό. Δεν βρήκε δίχτυα. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε μία ανάρτηση στo instagram και έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας και του στόχου των Ιβήρων να κατακτήσουν το φετινό Μουντιάλ. 

«Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Έκθεση πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νεολαία. Η επιλογή μας αξίζει συγχαρητήρια. Το όνειρο είναι ζωντανό! Μέχρι το τέλος! Δύναμη, Πορτογαλία!», ήταν τα λόγια του «CR7».

Όπως καταλαβαίνετε ο Πορτογάλος άσος γνώρισε την αποθέωση από τους διαδικτυακούς του φίλους. «Η Πορτογαλία έγινε γνωστή γιατί είναι ο Ρονάλντο!!! Μην το ξεχνάτε. Την Πορτογαλία την γνωρίζει ο κόσμος γιατί είναι ο CR7. Είναι ο πραγματικός GOAT», έγραψε ένας. «Αγαπητοί Πορτογάλοι να ξέρετε ότι η ομάδα σας είναι αξιέπαινη στα μάτια σας χάρη στον σούπερ σταρ σας Ρονάλντο», ήταν το σχόλιο ενός άλλου. Χιλιάδες ήταν εκείνοι που του σχολίασαν πως είναι ο G.O.A.T του ποδοσφαίρου.