Ο Ντάλιτς διέκοψε τη συνέντευξη του Μέσι για τον συγχαρεί (vid)
i

Λιονέλ Μέσι και Ζλάτκο Ντάλιτς/©PrtScr

Ο Ντάλιτς διέκοψε τη συνέντευξη του Μέσι για τον συγχαρεί (vid)

Κώστας Τόπας 10:51 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 14.12.2022

Ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς διέκοψε τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη-πρόκριση της Αργεντινής, προκειμένου να του δώσει τα συγχαρητήριά του.

Με 3-0 η Αργεντινή ξεπέρασε το εμπόδιο της Κροατίας και πλέον στρέφει την προσοχή της στον ημιτελικό μεταξύ Γαλλίας και Μαρόκου, προκειμένου να δει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, την Κυριακή 18/12.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της «Αλμπισελέστε» κόντρα στους Κροάτες. Βρήκε δίχτυα, μοίρασε ασίστ και δικαίως στο τέλος κατέκτησε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς διέκοψε τον «Pulga» που εκείνη τη στιγμή έκανε δηλώσεις στην κάμερα, προκειμένου να τον συγχαρεί για την σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην ομάδα του και φυσικά για την πρόκριση.

Σε αντίθεση με το τι ακολούθησε τον προημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία, στη χθεσινή αναμέτρηση οι παίκτες Αργεντινής και Κροατίας έδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο κι έξω από αυτόν.