Η Κρουζ Αζούλ έδιωξε πρώην συμπαίκτη του Πινέδα που διοργάνωσε πάρτι με θέμα «Narcos» για τον 12χρονο γιο του
i

Ο Χούλιο Ντομίνγκες και τα παιδιά/©Archivo

Η Κρουζ Αζούλ έδιωξε πρώην συμπαίκτη του Πινέδα που διοργάνωσε πάρτι με θέμα «Narcos» για τον 12χρονο γιο του

Κώστας Τόπας 14:11 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 27.02.2024

Ο Χούλιο Ντομίνγκες βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έντονης διαμάχης στο Μεξικό. Ο αμυντικός της Κρουζ Αζούλ έκανε ένα πάρτι γενεθλίων με θέμα το «Narcos» για τον 12χρονο γιο του Ματίας, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να τον απομακρύνει από το ρόστερ του.

Ο Χούλιο Ντομίνγκες έγινε θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στο Μεξικό. Και όχι για καλό λόγο. Ο αμυντικός της Κρουζ Αζούλ, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας και διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων στον γιο του Ματίας, με θέμα «Narcos».

Ο Μπέιλ, ο Ρονάλντο και τα μεγαλύτερα αστέρια που σταμάτησαν νωρίς το ποδόσφαιρο (vids)
REST OF THE WORLD

13:35 - 10.01.2023

Ο Μπέιλ, ο Ρονάλντο και τα μεγαλύτερα αστέρια που σταμάτησαν νωρίς το ποδόσφαιρο (vids)

Ρονάλντο, Μάρκο φαν Μπάστεν, Ζινεντίν Ζιντάν, Ερίκ Καντονά, Γκάρεθ Μπέιλ και πολλοί ακόμα αστέρες του ποδοσφαίρου. Το όνομα του Ουαλού εντάσσεται στη δυσάρεστη λίστα των σπουδαίων παικτών που άφησαν πρόωρα το ποδόσφαιρο.

Ο 35χρονος αμυντικός επέλεξε να φέρει κοντά τα παιδιά με τη συγκεκριμένη σειρά, η οποία εξερευνά τον βίαιο κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών. Φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα δίκτυα δείχνουν νεαρά παιδιά να έχουν στα χέρια τους ψεύτικα πυροβόλα όπλα και καπέλα με το παρατσούκλι «El Chapo», του διάσημου Μεξικανού εμπόρου ναρκωτικών.

Ολα αυτά ήταν αρκετά, προκειμένου η ομάδα του Ντομίνγκες να τον απομακρύνει από το ρόστερ της, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι απαιτούν βαριές ποινές κατά του παίκτη, με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου Κρουζ Αζούλ, στην οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην 2006.

Παιδιά με ψεύτικα όπλα στα χέρια τους//©IG:Julio Domínguez

Ο Χούλιο Ντομίγκες συνυπήρξε στην Κρουζ Αζούλ με τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα, έχοντας αγωνιστεί μαζί  με τον συμπατριώτη του σε 107 παιχνίδια.