Ξέμεινε από λύσεις ο Τσάβι ενόψει της ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ» - Οι πιθανοί αντικαταστάτες των Γκάβι - Πέδρι

Γκάβι - Ντε Γιόνγκ

i

©Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ξέμεινε από λύσεις ο Τσάβι ενόψει της ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ» - Οι πιθανοί αντικαταστάτες των Γκάβι - Πέδρι

Κώστας Τόπας 09:25 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:35 - 17.02.2023

Ο Τσάβι θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια του, ενόψει της ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς τους Γκάβι και Πέδρι. Οι πιθανοί αντικαταστάτες τους.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου τρίποντου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιας και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (2-2). Ετσι, η πρόκριση θα κριθεί στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί όπου ο Τσάβι θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών του ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τους Πέδρι και Γκάβι. Ο πρώτος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» και αντικαταστάθηκε από τον Σέρτζι Ρομπέρτο, λίγο πριν το ημίχρονο. Σύμφωνα με την AS, ο νεαρός χαφ υποφέρει από τραυματισμό στον δεξιό μηρό του κι έτσι θα χρειαστεί να μείνει στα πιτς για ένα μήνα. Εκτός από τη ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ», ο Πέδρι αναμένεται να χάσει τέσσερα παιχνίδια της La Liga, αλλά και τον πρώτο ημιτελικό με την Ρεάλ για το Κύπελλο, ενώ είναι αμφίβολος και για το «Clasico» του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, ο Γκάβι συμπλήρωσε κάρτες κι έτσι ο Τσάβι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, τα χέρια του τεχνικού των «μπλαουγκράνα» να είναι δεμένα για τις επιλογές του στον άξονα, μιας και ο Ισπανός προπονητής μένει με μόνο δύο λύσεις, ενόψει ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τους Κεσιέ και Ντε Γιόνγκ.

Βέβαια, μιλώντας μετά τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Τσάβι τόνισε ότι θα στραφεί στον Σέρτζι Ρομπέρτο ​​για να αντικαταστήσει τον Πέδρι

«Για μένα, ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι μια εναλλακτική λύση για τον Πέδρι, καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι, είναι δυναμικός και μπορεί να μας δώσει πολλά στη θέση του Πέδρι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.