Εξαλλος ο Ραφίνια με την αλλαγή του, μάτωσε αφού χτύπησε καρέκλα στον πάγκο (vid)
i

Ραφίνια/©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Εξαλλος ο Ραφίνια με την αλλαγή του, μάτωσε αφού χτύπησε καρέκλα στον πάγκο (vid)

Κώστας Τόπας 08:44 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 08:44 - 17.02.2023

Ο Ραφίνια χτύπησε με δύναμη την πλάτη της καρέκλας στον πάγκο, μετά την κίνηση του Τσάβι να τον αποσύρει από τον αγωνιστικό χώρο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και πλέον όλα είναι ανοικτά για την πρόκριση. Ενας εκ των πρωταγωνιστών των «μπλαουγκράνα» ήταν ο Ραφίνια, ο οποίος και σέρβιρε το γκολ στον Μάρκος Αλόνσο αλλά βρήκε και ο ίδιος δίχτυα.

Στο 76' ήρθε η ισοφάριση για τους Καταλανούς από τα πόδια του Ραφίνια. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τσάβι τον απέσυρε στον πάγκο. Μία κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον 26χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ξέσπασε και χτύπησε με δύναμη την πλάτη της καρέκλας στον πάγκο, με αποτέλεσμα να ματώσουν τα δάκτυλά του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης βέβαια, ο Ραφίνια θέλησε να απολογηθεί γι' αυτή την απερίσκεπτη του ενέργεια.

«Μίλησα με τον Τσάβι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους, τον προπονητή, τον Φεράν, την ομάδα και τους φιλάθλους, αλλά μερικές φορές θέλω να βοηθήσω τόσο πολύ που δεν μπορώ να το ελέγξω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Ο Τσάβι υπερασπίστηκε τον Ραφίνια, λέγοντας: «Αυτό είναι φυσιολογικό, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Λέω στους παίκτες ότι πρέπει να είναι θυμωμένοι. Το πρόβλημα είναι όταν δεν έχουν συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο και η συμπεριφορά του Ραφίνια είναι καταπληκτική. Μου ζήτησε συγγνώμη αλλά δεν χρειάστηκε. Θεωρώ θετικό ότι όλοι θέλουν να παίξουν», δήλωσε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».