Ξέσπασε ο Ντρογκμπά: «Δεν αναγνωρίζω πλέον αυτή την Τσέλσι»
i

Ντιντιέ Ντρογκμπά/©Photo by Michael Regan/Getty Images/Ideal Images

Ξέσπασε ο Ντρογκμπά: «Δεν αναγνωρίζω πλέον αυτή την Τσέλσι»

Κώστας Τόπας 09:43 - 19.04.2023

Σφοδρή επίθεση στην πρώην ομάδα του, Τσέλσι, εξαπέλυσε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League.

Ο ιδιοκτήτης Τόντ Μπόελι, ξόδεψε πάνω από 500 εκατομμύρια λίρες τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, αλλά πολλές νέες μεταγραφές - και τρεις νέοι προπονητές - δεν κατάφεραν να πυροδοτήσουν μια αναζωπύρωση σε όλους τους τομείς.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση στη βαθμολογία της Premier League κι εκτός Champions League, μετά τη νέα ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Για να τρίψει αλάτι στις πληγές, ο πρώην επιθετικός της Ακτής Ελεφαντοστού, Ντιντιέ Ντρογκμπά, μίλησε με σκληρά λόγια για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγαπημένη του ομάδα.

«Γνώρισα αυτόν τον σύλλογο με μια ορισμένη κλάση κατά την εποχή του Αμπράμοβιτς, αλλά σήμερα βλέπω ότι λείπει. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να καταλάβω πώς ξεφορτώθηκαν ορισμένους ανθρώπους. Θα πρέπει να επιστρέψουν στις αρχές και τις αξίες που είχαν. Δεν αναγνωρίζω πλέον τον σύλλογό μου», τόνισε χαρακτηριστικά στο Canal+