Ξέσπασμα Μπενζεμά κατά Ντεσάν με... καληνύχτες, ειρωνίες και emoji κλόουν!

Ντεσάν - Μπενζεμά

i

Καρίμ Μπενζεμά και Ντιντιέ Ντεσάν/Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images/Ideal Images

Ξέσπασμα Μπενζεμά κατά Ντεσάν με... καληνύχτες, ειρωνίες και emoji κλόουν!

Κώστας Τσιακλής 10:29 - 11.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 11.03.2023

Η κόντρα μεταξύ Ντεσάν και Μπενζεμά (με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο) συνεχίζεται, με τον Γάλλο επιθετικό να αντιδρά με καληνύχτες και emoji κλόουν στις δηλώσεις του Γάλλου ομοσπονδιακού τεχνικού.

Δεν φαίνεται να μπαίνει τέλος στο σήριαλ μεταξύ του προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν και του Καρίμ Μπενζεμά, με αφορμή την απουσία του Γάλλου επιθετικού από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Μπενζεμά αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού πριν την έναρξη της διοργάνωσης και από τους ανθρώπους της Γαλλίας κρίθηκε ανέτοιμος για να αγωνιστεί. Στη συνέχεια με την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, αρκετά δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνιση τους και έκαναν λόγο για πρόσκληση του Μπενζεμά να αγωνιστεί στα νοκ-άουτ, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «Τρικολόρ» και μίλησε πρόσφατα στην «Parisien» για το περιστατικό με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ρίχνωντας τη μπάλα στην πλευρά του παίκτη, αφού ανάφερε πως ο ίδιος του είχε πει πως δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

«Με προσβάλλει που το λέτε αυτό. Υπάρχει μόνο μία αλήθεια και ο Καρίμ την ξέρει καλά.

Ο Καρίμ μπήκε στην προεπιλογή μας στις 14 Νοεμβρίου μετά από ένα διάστημα που ήταν σχεδόν ανενεργός με τον σύλλογό του. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, η επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις αναβλήθηκε. Δεν ήταν 100% σίγουρος ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει στο ματς με την Αυστραλία.

Ο Καρίμ ήταν εκνευρισμένος γιατί το Μουντιάλ σήμαινε πολλά για αυτόν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γυρνούσε στις προπονήσεις στις 10 Δεκεμβρίου. Την τελευταία φορά που τον είδα του είπα ''Καρίμ, μη βιαστείς''. Να οργάνωνε την επιστροφή του με τον team manager. Όταν ξύπνησα, είχε ήδη φύγει. Ήταν απόφασή του, δεν θα σας πει κάτι άλλο, το καταλαβαίνω και το σέβομαι»

«Πιστεύετε πραγματικά πως μπορεί να συγκριθεί ένα φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης με την ένταση ενός ημιτελικού Μουντιάλ; Το ταλέντο και το στάτους του δεν αμφισβητούνται, αλλά μπορείτε να φανταστείτε να γύριζε την τελευταία στιγμή; Ο ίδιος ο Καρίμ μού είπε ότι δεν θα ήταν έτοιμος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντεσάν.

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έμεινε από κάτω και έδειξε την αντίθεση του με τη δήλωση του Γάλλου τεχνικού. Ο 35χρονος επιθετικός έκανε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έλεγαν: «Τι θράσος», συνοδεύοντας τη φράση με ένα emoji κλόουν, ενώ ανέφερε επίσης «Καληνύχτα Άγιε Ντιντιέ», χρησιμοποιόντας ξανά το emoji του κλόουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπενζεμά ανακοίνωσε την απόσυρση του από την Εθνική, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τη Γαλλία αγωνίστηκε σε 97 αναμετρήσεις, με απολογιμό 37 τέρματα και ένα τρόπαιο Nations League το 2021.