Η Νάπολι το ξεκαθάρισε: «Ο Κβαρατσχέλια δεν πωλείται - Δεν αποφασίζουν για το μέλλον του οι μάνατζερ και πατεράδες...»

Κβαρατσχέλια

i

© PrtScr

Η Νάπολι το ξεκαθάρισε: «Ο Κβαρατσχέλια δεν πωλείται - Δεν αποφασίζουν για το μέλλον του οι μάνατζερ και πατεράδες...»

Η Νάπολι πήρε θέση για το μέλλον του Κβαρατσχέλια, έπειτα από όσα ανέφεραν ο πατέρας και ο ατζέντης του παίκτη.

Ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας, έπειτα από όσα δήλωσαν ο πατέρας και ο ατζέντης του σχετικά με το μέλλον του.

Πιο αναλυτικά, ο πατέρας του Γεωργιανού έκανε γνωστές τις προθέσεις του για την... επόμενη μέρα του γιου του μιλώντας στο Sport Imedi: «Δεν θέλω να μείνει ο Κβίτσα στη Νάπολι. Δούλεψε με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές σε ένα χρόνο, αυτό με ανησυχεί πολύ - θα αποφασίσει μόνος του, αν και είναι άβολο για μένα. Δεν έχω μιλήσει με τον Κβίτσα για αυτό το θέμα, δεν θα το κάνω μέχρι το τέλος του Euro 2024».

Από τη μεριά του, ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε πως ο στόχος είναι η αποχώρηση από την ιταλική ομάδα.

«Θέλουμε να φύγουμε από τη Νάπολι, αλλά τώρα περιμένουμε όλοι για το Euro 2024. Με τον Κόντε, η Νάπολι έχει μεγάλα σχέδια. Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούν ξανά στο Champions League την επόμενη σεζόν και θα παλέψουν για το Scudetto. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κβαρατσκέλια θέλει να μείνει εκεί, δεν εννοώ αυτό. Δεν μίλησα με τον Κβίτσα για αυτό το θέμα, το πιο σημαντικό πράγμα για αυτόν είναι η Εθνική ομάδα. Στόχος μας είναι η ομάδα που παίζει στο Champions League. Το χειρότερο είναι ότι αν μείνει εδώ, ο Κβίτσα θα χάσει 1 χρόνο κι εξαιτίας αυτού… ανησυχούμε».

Έπειτα από τις παραπάνω δηλώσεις, η Νάπολι θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση και να ξεκαθαρίσει πως ο Κβαρατσχέλια δεν πωλείται.

«Αναφορικά με τις δηλώσεις του ατζέντη του Κβαρατσχέλια και του πατέρα του, η Νάπολι επαναλαμβάνει ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Ο Κβαρατσχέλια δεν πωλείται. Δεν είναι οι μάνατζερ και οι πατεράδες που αποφασίζουν το μέλλον ενός ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά η Νάπολι! Τέλος της ιστορίας».