Ομάδα τοπικού δίνει το γήπεδο της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (vid)

Ομάδα τοπικού δίνει το γήπεδο της για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (vid)

Sportal newsroom 20:02 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 17.04.2023

Λύση στο άλυτο πρόβλημα της ΕΠΟ δίνει ο Κεραυνός Ψυχικού, προσφέροντας την έδρα του για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Παρά το γεγονός πως στην αρχική προκήρυξη του θεσμού είχαν προκαθοριστεί οι έδρες, η ΕΠΟ - σχεδόν ένα μήνα πριν το ματς - δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.  

Μέχρι στιγμής οι λύσεις που έχουν προταθεί είναι δύο, με την πρώτη να αφορά διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ (κάτι το οποίο δεν βρίσκει θετικό τον ΠΑΟΚ) και τη δεύτερη να υποστηρίζει τον ορισμό της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, έχοντας ωστόσο την παρουσία παιδιών στις κερκίδες.

Εντούτοις, φαίνεται να βρέθηκε και μία τρίτη λύση η οποία προτάθηκε από τον Κεραυνό Ψυχικού. Η ομάδα που αγωνίζεται στα τοπικά γήπεδα των Σερρών... κάνει την καρδιά της πέτρα και προσφέρει το γήπεδο της (το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει από 50 οπαδούς κάθε συλλόγου), προκειμένου να διεξαχθεί εκεί ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα στους «Δικεφάλους».

 «Ο Κεραυνός Ψυχικού με αίσθημα ευθύνης προς το Ελληνικό Ποδόσφαιρο παραχωρεί το γήπεδο του για την διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Περιμένουμε την απάντηση της ΕΠΟ», ανέφερε η χιουμοριστική ανάρτηση της ομάδας στο Facebook.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω ομάδα γίνεται viral, αφού το 2018 η ίδια ήταν πρωταγωνίστρια σε ένα ακόμα επικό σκηνικό. Πιο αναλυτικά, κόντρα στον Βισαλτιακό Νιγρίτας, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν κάνει την είσοδο τους στο γήπεδο υπό τους ήχους του ύμνου του UEFA Champions League. Το μόνο που έλειπε φυσικά ήταν το σεντόνι...

Tags: