Η Βιγιαρεάλ με χατ τρικ του Τριγκέρος πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο Copa del Rey

Η Βιγιαρεάλ με χατ τρικ του Τριγκέρος πήρε με άνεση το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο Copa del Rey

Γιώργος Σακελλαρίου 21:54 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 02.11.2023

Η Βιγιαρεάλ διέλυσε 5-0 εκτός έδρας την Τσικλάνα και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στο Copa del Rey.

Η Βιγιαρεάλ έβγαλε την υποχρέωση με πεντάρα.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League φιλοξενήθηκε για τον πρώτο γύρο του Copa del Rey από την Τσικλάνα, ομάδα που παίζει στην τρίτη κατηγορία της χώρας.

Οι παίκτες του Πατσετά εμφανίστηκαν σοβαροί, ενώ η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια. Πρωταγωνιστής της άνετης επικράτησης ήταν ο Τριγκέρος που σημείωσε χατ τρικ.

Στο 2’ σουτ του Τριγκέρος ήταν άστοχο, αλλά η Τσικλάνα άντεξε 19’ λεπτά. Σ’ εκείνο το σημείο ο Τριγκέρος από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 31’ ο Μεδίνα πέτυχε το 2-0 για το «κίτρινο υποβρύχιο» και ουσιαστικά το νερό είχε μπει στο αυλάκι.

Το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα γκολ. Ο Τριγκέρος στο 43’ πέτυχε το 3-0. Στο 71’ ο Τριγκέρος έκανε χατ τρικ, μ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το 0-5, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπαένα στο 73’.

Βιγιαρεάλ (Πατσετά): Ρέινα, Φεμένια (74’ Μπαένα), Μαντί, Κουένκα, Ρομέρο (46’ Άλτι), Τριγκέρος, Κομεσάνα, Τεράτς, Μπρερετόν, Ακομάχ (46’ Μοράλες), Πασκουάλ (63’ Κογιάδο).

Την ίδια ώρα η Γρανάδα πήρε επίσης την πρόκριση, αλλά είχε σαφώς πιο δύσκολο έργο παρά το τελικό 0-3. Στην έδρα της Αρόσα επικράτησ με γκολ των Καγιεχόν (19'), Βάισμαν (88') και Ντιεντιού (90').