Τα είδε όλα κόντρα στην Πάρμα η Ίντερ και προκρίθηκε στην παράταση
i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Ίντερ / © Twitter

Τα είδε όλα κόντρα στην Πάρμα η Ίντερ και προκρίθηκε στην παράταση

Sportal newsroom 00:34 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:49 - 11.01.2023

Η Ίντερ βρέθηκε μια... ανάσα από τον πρόωρο αποκλεισμό, όμως κατάφερε να στείλει το ματς με τη μαχητική Πάρμα στην παράταση (1-1 κ.δ) και εκεί να το πάρει (2-1 παρ.), εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας.

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε η Ίντερ! Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν με το 1,5 πόδι εκτός του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς μέχρι και το 87ο λεπτό ήταν πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση (1-1 κ.δ) και εκεί να επικρατήσουν (2-1 παρ.).

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο γκολ του Τζούριτς στο 38ο λεπτό και παρότι στη συνέχεια η ομάδα του Ιντζάγκι πίεσε αρκετά και είχε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε στο 88ο λεπτό, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες εμφανίστηκε σαν από μηχανής θεός και με ένα δικό του γκολ έστειλε το ματς στην παράταση. 

Εκεί οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη χάρη στο γκολ του Ατσέρμπι στο 110ο λεπτό και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Αταλάντα - Σπέτσια.