Λαγούτης: «Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο μου» (vid)

Πέτρος Λαγούτης

i

© Glomex

Λαγούτης: «Είμαι Ολυμπιακός και είχα αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου στο δωμάτιο μου» (vid)

Sportal newsroom 20:27 - 23.03.2023

Ο γνωστός ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης, παρότι είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού, όπως είπε, είχε αφίσα στο παιδικό του δωμάτιο του θρύλου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου.

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ 1 φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων και για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι σκεφτόταν να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όταν ήταν νέος, αποκαλύπτοντας πως τον είχε ζητήσει ο Απόλλων Αθηνών που τότε ήταν στην Ά εθνική, αλλά ο σύλλογος που αγωνιζόταν δεν το έδωσε λόγω χρημάτων.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το ποιον παίκτη είχε ως αφίσα στο δωμάτιο του ως παιδί, ο Πέτρος Λαγούτης είπε ότι παρόλο που είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού, στο παιδικό του δωμάτιο είχε αφίσα του μύθου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Σαραβάκου.

«Είχα τον Ντιέγκο Μαραντόνα και πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού. Μέσα στους παίκτες του Ολυμπιακού, υπήρχε και μια αφίσα του Δημήτρη Σαραβάκου, που ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού, χωρίς φανέλα του Παναθηναϊκού. Τον θαύμαζα φοβερά σαν ποδοσφαιριστή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε σε μια συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Σαραβάκο στο θέατρο: «Μπαίνω μια μέρα στο θέατρο και πέφτω πάνω στον Σαραβάκο, με βλέπει και μου λέει "Μεγάλε, συγχαρητήρια» και του λέω "σε εμένα λες συγχαρητήρια;"»