Λιβάι Γκαρσία: «Η χρονιά μου δεν είναι τέλεια, δεν πάει όπως τη σχεδίασα»
i

© Intime

Λιβάι Γκαρσία: «Η χρονιά μου δεν είναι τέλεια, δεν πάει όπως τη σχεδίασα»

Sportal newsroom 20:25 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 10.03.2024

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε μετά την άνετη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας και τόνισε ότι τα πράγματα για εκείνον δεν πάνε όπως θα ήθελε ιδανικά.

Παρόλο που ο Λιβάι Γκαρσία μπήκε ως αλλαγή στη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 4-0, κατάφερε να κλέψει την παράσταση, πετυχαίνοντας δυο γκολ, με το ένα να είναι μάλιστα ίσως και το καλύτερο της σεζόν μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, ο ίδιος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος από τη χρονιά που κάνει, κάτιτ ο οποίο οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Είναι αλήθεια ότι σαν άνθρωποι θέλουμε να τα καταφέρνουμε γρήγορα. Χρειάζεται υπομονή. Με βάση τις οδηγίες του προπονητή προσπαθήσαμε να τις εφαρμόσουμε ήταν να δείξουμε εξυπνάδα για να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

Για τα δύο όμορφα γκολ που πέτυχε (ειδικά το πρώτο) και τα σχόλια που είπαν: «Έχουν πει τα πάντα. Είμαι χαρούμενος για τα σχόλιά τους, είναι περιττά τα λόγια μου. Μερικές φορές τα χρειαζόμαστε αυτά τα σχόλια. Φέτος η χρονιά μου δεν ήταν τέλεια δεν πάει όπως την σχεδίασα, γιατί μερικές φορές ο Θεός κάνει άλλα σχέδια. Ένας ποδοσφαιριστής στη θέση μου χρειάζεται μια θετική ενέργεια».

Για το αν σκέφτηκε το πρώτο του γκολ στην κίνηση ή το είχε εξ αρχής στον νου του: «Κατά τη διάρκεια της κίνησης το σκέφτηκα. Είδα που βρισκόμουν. Πήρα την απόφαση και ευτυχώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».