Αλμέιδα: «Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την εικόνα μας, ο Λιβάι αξίζε όλα τα καλά»
i

© Intime

Αλμέιδα: «Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την εικόνα μας, ο Λιβάι αξίζε όλα τα καλά»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:04 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 10.03.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 4-0 και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ πέρασε... αέρα από τη Λαμία, επικρατώντας με 4-0 της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην κάμερα της Cosmote TV ο Αργεντινός τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εικόνα της ομάδας του, ενώ έσταξε... μέλι για τον Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την απόδοση της ομάδας. Ήρθαμε για το τρίποντο, παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε και φάνηκε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος είανι επικίνδυνος, δεν αφήνουν πολλούς χώρους, έχουν καλή στρατηγική, αλλά ξέραμε πως να το αντιμετωπίσουμε. Και πιστεύω ότι το πρώτο γκολ ήρθε στο κατάλληλο σημείο».

Επιβλητική η ΑΕΚ στη Λαμία, ανέβηκε κορυφή και... περιμένει!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:56 - 10.03.2024

Επιβλητική η ΑΕΚ στη Λαμία, ανέβηκε κορυφή και... περιμένει!

Η ΑΕΚ ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και χάρη στα γκολ των Κάλενς (45+2'), Πόνσε (68') και Λιβάι Γκαρσία (88', 90+3') πήρε την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας με 4-0 στην πρεμιέρα των playoffs και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Για τον Λιβάι Γκαρσία και το φοβερό γκολ που πέτυχε: «Είχα καιρό να δω τόσο όμορφο γκολ όσο του Λιβάι, το αξίζει και νιώθω ευτυχισμένος και για τον ίδιο και για την ΑΕΚ. Εκτός από μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι και μεγάλος άνθρωπος και του αξίζουν όλα τα καλά».

🔴Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το ντέρμπι της Τούμπας και το Λαμία - ΑΕΚ