Mε... ανατροπάρα πλησίασε την εξάδα της Super League η Λαμία

Λαμία

i

© Intime

Mε... ανατροπάρα πλησίασε την εξάδα της Super League η Λαμία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:25 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 20.01.2024

Η Λαμία πέτυχε απίθανη ανατροπή κόντρα στην Κηφισιά, επικρατώντας με 4-1 στο ματς της 19ης αγωνιστικής.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως η Λαμία πέτυχε απίθανη ανατροπή κόντρα στην Κηφισιά. Με νίκη 4-1, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πήρε σημαντικό τρίποντο, που τη φέρνει κοντά στην εξάδα της Stoiximan Super League. 

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και τη γηπεδούχο να είναι λίγο καλύτερη. Όμως το προβάδισμα ήρθε για τους παίκτες του Νίλσεν.  Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τεσέιρα πήρε την κεφαλιά και ο Λαντρε με ένα γυριστό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (8’). Η Λαμία πάλεψε για την ισοφάριση και τελικά την πήρε.

 Ο Σιμόν στο 23’ έκανε ένα ξερό μονοκόμματο σουτ, το οποίο κατέληξε στην εστία του Αναγνωστόπουλου. Αυτή παραβιάστηκε ξανά στο 39ο λεπτό, όταν ο Μαρτίνεθ βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή. Το τέρμα του ήρθε στο 37ο λεπτό, όμως εξετάστηκε για περίπου δύο λεπτά για περίπτωση οφσάιντ. 

Το δεύτερο μέρος ήταν κάπως πιο υποτονικό στο ξεκίνημά του. Εντούτοις η Λαμία τελικά βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 57ο λεπτό η άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε ένα τραγικό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Καρλίτος για να πλασάρει για το 3-1. Ακολούθησε ο έλεγχος της μπάλας από την Κηφισιά, που προσπάθησε να μειώσει για να ξαναμπει στο ματς. 

Ωστόσο, οι μεγάλες ευκαιρίες ανήκαν στη γηπεδούχο, που τρεις φορές έφτασε κοντά στο 4-1. Τελικά αυτό ήρθε στο 87ο λεπτό, όταν ο Μάλτσης υποδέχθηκε μία σέντρα και με εξ επαφής προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: 

Η Λαμία μπήκε από την αρχή με σκοπό να πετύχει τέρμα. Ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν παράτησε το παιχνίδι και τελικά δικαιώθηκε. Ειδικά από τη στιγμή που βρήκε την ανατροπή πριν το ημίχρονο. 

MVP:

Με διαφορά ο Σιμόν! Δεν ήταν μόνο ότι έφερε την ισοφάριση για την ομάδα του. Ήταν δραστήριος, είχε ευκαιρίες για δεύτερο προσωπικό γκολ, ενώ βοηθούσε και ανασταλτικά.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ: 

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Νούνιεζ, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Ακούνια, Καρλίτος 

Κηφισιά (Ντ. Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεσέιρα, Μιλίσεβιτς, Λάντρ, Πέιος, Οζέγκοβιτς, Ιπαλίμπο, Μπιφουμά, Μασούρας, Τετέι

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: